Yonex


In de tennis wereld is Yonex een opvallend merk. Niet alleen door vele topspelers die met Yonex tennisrackets spelen maar vooral door het design van met name het tennisracket blad. Zelfs in het donker weet wanneer je met een Yonex tennisracket in je handen staat. De squarehead(isometric) is uitermate bijzonder.
Naast het tennisracket heeft Yonex tennistassen in verschillende maten en kleuren.  Zo nu en dan een Limited Edition zoals de tennistas van Ana Ivanovic. Binnen ongekende tijd uitverkocht dus zorg dat u er snel bij bent. Ook op het gebied van tennissnaren en tennisgrips beschikt Yonex over een ruim assortiment. Sinds kort zijn er zelfs tennisballen van Yonex verkrijgbaar op Tennisloods.nl. De speeleigenschappen zijn super en het is zeker een aanrader om eens een Yonex tennisracket te proberen.

Yonex tennisracket

Japanse top technologie zorgt ervoor dat een Yonex tennisracket uitzonderlijke speel
eigenschappen heeft. De squarhead en de laatste innovaties zorgen voor 10% extra
performance ten opzichte van vergelijkbare tennisrackets met gebruikelijk rond racketblad.
De vorm van het racketblad van een Yonex tennisracket zorgt voor een grotere sweetspot. Daarnaast ook voor meer power en controle op een groter gedeelte van het tennisracket. Wanneer u een keer heeft gespeeld met een Yonex tennisracket dan weet u precies met wat voor een top technologie u te maken heeft.

Yonex tennistas

Ook Yonex heeft een nieuwe tennistassen lijn in 2010. De buitenkant van deze Yonex tennistassen lijn ziet eruit alsof die van een andere planeet komt. De Yonex tennistas is een zeer opvallende verschijning in het tenniscircuit. Yonex is dan ook een bijzonder merk en dat hebben ze met deze tennistassen lijn nog eens duidelijk willen maken. De afmetingen van de Yonex tennistas zijn zoals u gewend bent. Voor ieder wat wils. Of u nou de hele wereld rond reist voor toernooien of af een toe een tennisbal over een netje slaat, Yonex heeft tennistassen in alle maten.

Yonex producten

Yonex tennisracket
Yonex tennistas
Yonex tennisballen
Yonex sale
Yonex tennissnaren
Yonex tennisgrips
Yonex tennis accessoires

Ana Ivanovic
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket