Wilson


Geen ander merk als Wilson is het afgelopen decennia zo bepalend geweest voor de ontwikkeling van tennisrackets. Wilson is een voorloper op het toepassen van de nieuwste technologie. Er zijn vele legendarische classics ontwikkeld door Wilson. Niet alleen in het tennis maar ook in vele andere sporten. Wilson is een icoon in de wereld van sportartikelen en op het gebied het tennisracket reeds marktleider.
Wilson wilt in de toekomst blijven investeren in de ontwikkeling van al haar producten. De
nieuwste technologie en top design. Wat dacht u bijvoorbeeld van de aller nieuwste BLX lijn?
De doelstelling van Wilson is om iedere tennisser optimaal te laten genieten en presteren op de tennisbaan. Van beginner tot een wereldtoppers zoals Roger Federer.

Wilson tennisracket

Op het gebied van tennisrackets is Wilson marktleider. Met de nieuwste BLX lijn laten ze weer zien hoe mooi een tennisracket eruit hoort te zien. De nieuwste BLX tennisracket lijn van Wilson is uitermate geslaagd en de vraag is zo extreem groot dat er een levertijd van bijna een maand op zit als je er niet snel bij bent. Roger Federer is niet voor niks het boegbeeld van Wilson. De tennisrackets zijn technisch zo goed ontwikkeld dat de nummer 1 van de wereld er alle vertrouwen in heeft. Wanneer u een tennisracket van Wilson heeft uitgeprobeerd dan wilt u niet anders meer.

Wilson tennistas

Een nieuwe BLX lijn houdt ook in dat er een nieuwe lijn tennistassen van Wilson op de markt is. De kleuren en afmetingen van de Wilson tennistas is speciaal te noemen. Er is zelfs voor de jeugd een Roger Federer tennistas met handtekening in een junior uitvoering. In plaats van een hernia of een lege tennistas heeft een jeugdspeler nu een degelijke stoere tennistas, van de nummer 1 van de wereld, die makkelijk te dragen is door de schouderbeugels. Kijk snel bij de BLX tennistas lijn van Wilson.

Wilson producten

Wilson tennisracket
Wilson tennistas
Wilson tennisballen
Wilson sale
Wilson tennissnaren
Wilson tennisgrips
Wilson tennis accessoires
Wilson tennisschoenen
Wilson tenniskleding

Voor andere merken kunt u in ons tennisracket totaal overzicht terecht.

Roger Federer
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket