M Double You

Creatine Powder 330 gram
Creatine Powder 330 gram
Artikelnummer fabrikant: 10015CREA
Categorie: Creatine
Aantal: 1 Stuks
Gewicht: 330 Gram
Smaak: Neutraal
Creatine Powder 330 gram

Creatine van M Double You zorgt ervoor dat sporters langer en zwaarder kunnen trainen zonder te verzuren. Ideaal voor duur en krachtsporters. 100% puur Creatine monohydraat zonder toevoegingen

Lees meer

Creatine Powder 330 gram

M Double You Creatine Powder bestaat 100% uit Creatine Monohydraat Creapure. Dit is de meest zuivere vorm van creatine die het beste wordt opgenomen in je lichaam. Creatine speelt een grote rol in de aanmaak van energie. Het verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. Met M Double You Creatine Powder haal je het beste uit je training!

De resultaten die je met Creapure creatine zult behalen zijn sterker. De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde Creapure is 100% gegarandeerd en dat merk je.

 

Inhoud

330 gram

 

Dosering

Dosering duursport: Neem de eerste 10 tot 12 dagen (oplaadfase) 2 maal daags 5 gram Creatine in, verdeeld over de dag. Neem in de onderhoudsfase die daarop volgt 1 maal per dag 5 gram op een vast moment van de dag in. Neem Creatine Powder ook op rustdagen en neem dit altijd op een lege maag, op een vast moment van de dag. Los elke 5 gram (1 maatschepje) Creatine Powder op in 100 ml water of vruchtensap. Gebruik Creatine Powder 6-8 weken en las dan een pauze in van ten minste 2-3 weken.

Dosering krachtsport: Neem in de eerste 5 dagen (oplaadfase) 3 maal daags 5 gram Creatine in, verdeeld over de dag. Neem in de onderhoudsfase die daarop volgt 1 maal per dag 5 gram op een vast moment van de dag in. Neem Creatine Powder ook op rustdagen en neem dit altijd op een lege maag, op een vast moment van de dag. Los elke 5 gram (1 maatschepje) Creatine Powder op in 100 ml water of vruchtensap. Gebruik Creatine Powder 6-8 weken en las dan een pauze in van ten minste 2-3 weken.

 

Ingrediënten

100 % Creatine Monohydrate(Creapure).

 

Bewaaradvies

Na opening goed sluiten, koel en droog bewaren.

 

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding

 

Voedingswaarde

 

Samenstelling per schep (5 gram)
Energie/kcal
kJ
0
0
Eiwit 0
Koolhydraat
Waarvan suikers
0
0
Vet
Waarvan verzadigd
0
0
Bestel dit product

Smaak:
Aantal:
Basket 11% korting van 22.50
voor €19.95
Deze bestelling is leverbaar binnen: 1 dag(en)
Offerte aanvraag

Heeft u interesse in een grote afname of heeft u een ander soort vraag? Vul dan hieronder alles in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Naam: *
E-mailadres: *
Vraag:
Code: * captcha
  Type hier de code over

Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket