Voedingssupplementen


Door naast uw maaltijden voedingssupplementen te gebruiken hersteld u optimaal van een tennis training. Op Tennisloods.nl staan voedingssupplementen te gebruiken voor, tijdens en na de training. Bij alle voedingssupplementen staat een uitvoerige omschrijving.  Wist u dat eiwit in combinatie met aminozuren zeer belangrijk is voor de opbouw en herstel van gezonde spieren? Na een tennis training zijn de spieren vermoeid en licht beschadigd. Een combinatie van eiwit en aminozuren zijn dan een must. Nieuw in ons assortiment zijn de eiwit repen van M Double You. Voedingssupplementen helpen naast uw dagelijkse voeding om u lichaam zo snel mogelijk weer gereed te krijgen voor een volgende training of wedstrijd. Daarnaast helpt het u om in het vervolg fysiek nog betere resultaten neer te zetten. Probeert u ook eens M Double You Total Recovery drink.
De voedingssupplementen van BBEX en M Double You zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. M Double You is sinds een aantal jaren het merk van de nummer 1 van Nederland Thiemo de Bakker.
M Double You is vooral actief in de krachtsport maar heeft nu ook haar weg gevonden in de tennis wereld. Tennisloods.nl ziet de meerwaarde van voedingssupplementen en is daarom exclusief dealer van M Double You.Tennisloods.nl werkt alleen met de beste merken. Mist u een merk op onze tennisshop of heeft u een vraag? Laat het ons dan even weten.

Nieuw in ons assortiment voedingssupplementen is TLS. TLS is een energiedrank en snelle dorstlesser die uw koolhydraten en elektrolyten aanvult. Daarnaast voorkomt TLS energiedrank vermindering van uw prestaties. Met 480 gram kunt u 12 liter heerlijke sportdrank maken!

TLS energiedrank
M Double You voedingssupplementen
BBEX voedingssupplementen

 

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden binnen uw zoekcriteria.
Welke u hier boven kunt wijzigen

Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket