Tecnifibre tennissnaren


De tennissnaren fabrikant bij uitstek is natuurlijk Tecnifibre. Veel van de tennissnaren die momenteel op de markt in omloop zijn komen oorspronkelijk vanuit de fabriek van Tecnifibre. Kwalitatief een tennissnaar van zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een hele mooie prijs. Het is niet voor niks dat Tecnifibre al sinds 1988 de officiële bespanservice op Roland Garros verzorgt. Daarnaast wordt menig top tennisser gesponsord met de Tecnifibre tennissnaar. Eén van de top tennissers die gesponsord wordt door Tecnifibre is Fernando Verdasco. Met behulp van de Tecnifibre tennissnaar is Fernando doorgedrongen tot de top 10 van de wereldranglijst.
Wat dacht u bijvoorbeeld van TS 60 Biphase of de Synthetic gut? Deze tennissnaar is super voordelig en van hoge kwaliteit. Ideaal voor de thuisbespanner. Zoekt u een tennissnaar uit het hoger segment dan is de Tecnifibre TGV naturel of de Multifeel Pearl Grey wellicht iets voor u?

Wij blijven ons assortiment verder uitbreiden ook op het gebied van de Tecnifibre tennissnaar. Houdt Tennisloods.nl goed in de gaten en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Elke dag nieuwe artikelen waaronder tennissnaren van Tecnifibre en super scherpe aanbiedingen. Sommige aanbiedingen zijn tijdelijk of beperkt in aantallen. Wees er dus snel bij want op is op!

Prijs


Diktevan € 59,95 voor € 37,95
van € 179,95 voor € 118,71
van € 179,95 voor € 104,46
van € 79,95 voor € 59,38
van € 59,95 voor € 37,95
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket