Ashaway tennissnaren


De tennissnaren van Ashaway zijn misschien nog niet zo bekend in Nederland maar in Amerika is het één van de meest verkochte merk tennissnaren. Het bedrijf achter Ashaway bestaat al sinds 1824 en is opgestart in Rhode Island Amerika onder leiding van Capt. Lester Crandell. Sinds 1949 worden er ook tennissnaren geproduceerd. Inmiddels is Ashaway uitgegroeid als een toon aangevend bedrijf. Niet alleen met haar tennissnaren maar ook op industrieel en medisch gebied. In 2008 produceerde Ashway inclusief de tennissnaren 234 miljoen getwijnde snaren.

In 1972 is Distri sport Nederland dealer geworden van Ashaway tennissnaren. Sinds die tijd is het aantal Nederlandse spelers dat met Ashaway tennissnaren speelt elk jaar toegenomen.
De prijs kwaliteit is zeer goed. De Ashway tennissnaren zitten op rollen van 220 meter in plaats van tennissnaren op een gebruikelijk rol van 200 meter. Wat dacht u van de Ashaway Liberty? Een prima tennissnaar voor de veel gebruikers of de thuis bespanners. Ashaway heeft ook een Kevlar tennissnaar in haar assortiment voor ultiem gevoel en speelcomfort.
Ashaway tennissnaren zijn een echte aanrader voor ieder type tennisspeler. Twijfel niet langer en ervaar zelf het verschil.

Wij blijven ons assortiment verder uitbreiden ook op het gebied van de Ashway tennissnaar. Houdt Tennisloods.nl goed in de gaten en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Elke dag nieuwe artikelen waaronder tennissnaren van Ashaway en super scherpe aanbiedingen. Sommige aanbiedingen zijn tijdelijk of beperkt in aantallen. Wees er dus snel bij want op is op!

Prijs


Dikte
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket