Tennisschoenen


Een paar goede tennisschoenen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een lekker potje tennissen. Niet alleen om optimale grip te hebben wanneer u van richting veranderd maar vooral om lichamelijk klachten te voorkomen. Je staat er vaak niet bij stil maar verkeerde of oude tennisschoenen kunnen de oorzaak zijn van enkel, knie of andere klachten. Goedkoop kan hierdoor al snel een duurkoop worden.
Op Tennisloods.nl verkopen wij alleen maar tennisschoenen van topmerken. Momenteel hebben wij het merk Yonex tennisschoen en Asics tennisschoen in ons tennisschoenen assortiment. Zowel voor de heren als dames is er volop keus. De nieuwste lijn tennisschoenen zien er niet alleen leuk uit maar voldoen ook aan alle eisen die je van een tennisschoen mag verwachten. Binnenkort zullen ook andere merken te verkrijgen zijn in onze tennisshop.
Wist u dat tennisschoenen ook prima te gebruiken zijn als allround sportschoen? Kinderen in de groei hebben vaak nieuwe schoenen nodig omdat de voeten hard groeien. Waarom sportschoenen en tennisschoenen aanschaffen als u weet dat de tennisschoenen bij veel sporten prima te gebruiken zijn. Koop daarom goede tennisschoenen en haal daar uw voordeel mee. Bij Tennisloods.nl bent u altijd voordelig uit. Mocht u vragen hebben vernemen wij dat graag.

Yonex tennisschoenen
Asics tennisschoenen

van € 129,95 voor € 50,00
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket