Wilson tennisrackets


Wilson breidt haar tennisracket collectie verder uit! De BLX tennisrackets van Wilson zijn de afgelopen jaren dermate goed ontvangen in de tenniswereld dat er een aantal modellen bij zijn gekomen. De Wilson Pro Staff is weer helemaal terug en daar is een Wilson Juice tennisracket collectie aan toegevoegd.

Dat Wilson een top tennisracket kan produceren is alom bekend. De nummer 1 in tennisrackets is momenteel nog steeds Wilson. Roger Federer is al jaren het boegbeeld van het tennis in de hele wereld en heeft al in zijn jonge jaren gekozen om met een Wilson tennisracket te spelen.  Als wij terug kijken op de afgelopen jaren dan is dat geen verkeerde keus geweest van Federer.

In 2010 was er een hele nieuwe lijn Wilson tennisrackets op de markt gekomen genaamd de BLX. De Wilson BLX is een hele nieuwe serie Wilson tennisrackets die beschikt over de nieuwste technologie. De Wilson Pro BLX en de Wilson Six One BLX tennisrackets zijn hierin het meest populair. Niet alleen de echter Wilson liefhebbers zijn super enthousiast over deze nieuwe collectie maar ook het brede publiek is zeer positief over de nieuwe tennisracket lijn van Wilson.

Uiteraard hebben wij de beste modellen voor u in ons assortiment opgenomen. De K Blades, Kobra’s, en de overige modellen zijn nog steeds leverbaar. Mocht u vragen hebben over een Wilson tennisracket dan kunt u geheel vrijblijvend een email sturen.

Wilson Junior tennisrackets
Wilson [K] Blades tennisrackets
Wilson [K]obras tennisrackets
Wilson overige tennisrackets
Wilson Pros BLX tennisrackets
Wilson Six.Ones BLX tennisrackets
Wilson Tours BLX tennisrackets
Wilson BLX Six One tennisrackets
Wilson BLX Pro tennisrackets
Wilson BLX Juice tennisrackets
Wilson Pro Staff Six One tennisrackets

Prijs


Balans
Bladgrootte
Gewicht
Type speler

Lengte

Gripmaat
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket