Babolat tennisrackets


Als je zou kijken naar grafieken van de meeste populaire tennisrackets op dit moment dan zouden de tennisrackets van Babolat behoren tot de snelst stijgende merken. Babolat heeft met haar tennisrackets een ongekend grote stap voorwaarts gemaakt de afgelopen jaren. Niet alleen zijn de tennisrackets van Babolat voorzien van de laatste technologische verbeteringen maar ook de top spelers zetten de tennisrackets al jaren goed in de markt. Rafael Nadal is natuurlijk verre weg de bekendste liefhebber van het tennisracket van Babolat. Momenteel is Rafael Nadal weer de nummer 1 van de wereld. Dit is natuurlijk een perfect reclame bord voor Babolat.

Babolat heeft naast de Aero Pro Drive van Nadal ook een hele nieuwe serie Pure Storm en Pure Drive op de markt gebracht. Deze tennisrackets zijn er in verschillende gewicht classes zodat een breed publiek met dit model van Babolat uit de voeten kan.
Ook Andy Roddick speelt al enige tijd met een tennisracket van Babolat. De Pure Drive GT Roddick is speciaal naar zijn wensen geproduceerd.

Uiteraard hebben wij de beste modellen voor u in ons assortiment opgenomen. Mocht u vragen hebben over een Babolat tennisracket dan kunt u geheel vrijblijvend een email sturen.

Babolat Aero Pro Drive tennisrackets
Babolat Pure Drive tennisrackets
Babolat Pure Storm tennisrackets
Babolat Aero Pro tennisrackets

Prijs

Balans

Bladgrootte


Gewicht

Type speler

Lengte

Gripmaat

van € 179,95 voor € 85,45
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket