Wilson tennisballen


De tennisballen van Wilson zijn van top kwaliteit. Wilson is de nummer één in tennisrackets over de hele wereld maar op het gebied van tennisballen gaat Wilson ook die kant op. Niet alleen op de Grandslam toernooien zoals de Us Open en de Australian Open zien we dat Wilson tennisballen gebruikt worden. In Nederland zijn er steeds meer tennisclubs die kiezen voor Wilson. De reden waarom de Wilson tennisbal steeds populairder wordt is duidelijk. De tennisbal is van top kwaliteit, duurzaam en in verhouding is de prijs laag. Voor tennisclubs of tennisscholen die veel tennisballen in een jaar verslijten is het belangrijk om de prijs, kwaliteit en duurzaamheid van de tennisbal goed in de gaten te houden. Wilson is één van de merken die dan zeer interessant is.

In tennisballen land zijn er drie verschillende soorten tennisballen te onderscheiden:

Gasgevulde tennisballen: Uitermate geschikt om toernooien of competities mee te spelen. Deze tennisbal zorgt voor veel speel comfort en, afhankelijk van het merk, over unieke positieve speeleigenschappen. Een goed voorbeeld hiervan is de US Open tennisbal van Wilson.

Drukloze tennisballen: Deze tennisballen staan bekend om hun duurzaamheid. Een echte aanrader voor tennis trainingen of andere  momenten waar er veel van de tennisbal verwacht wordt als het gaat om speel comfort en duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is de Team W Trainer tennisbal van Wilson.

Stage tennisballen: Deze tennisballen zijn zeer geschikt voor jeugdige tennissers. De tennisbal is lichter dan een normale gasgevulde of drukloze tennisbal. Daarnaast is de compressie in de tennisbal lager waardoor de tennisbal niet zo hoog opstuitert. Hiermee voorkom je dat een kind continu een te hoog raakpunt heeft en daardoor technische in de problemen komt. Een goed voorbeeld hiervan is de Stage 1 Play tennisbal van Wilson.

Wilson gasgevulde tennisbal
Wilson stage tennisbal

Prijs


Soort bal


van € 8,95 voor € 6,50
van € 9,50 voor € 8,95
van € 24,95 voor € 16,50
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket