Dunlop tennisballen


Dunlop is al vele jaren de nummer één in tennisballen. Tijdens de landelijke voorjaarscompetitie die de KNLTB ieder jaar organiseert wordt voornamelijk getennist met tennisballen van Dunlop. Metname de Dunlop Fort Max TP is erg populair. Deze tennisbal mag gerust de Rolls Royce onder de tennisballen genoemd worden. De speeleigenschappen zijn ongeëvenaard. De prijs ligt in verhouding daarom ook wat hoger dan de gemiddelde tennisbal. Naast de Dunlop Fort Max TP heeft Dunlop nog meerdere soorten tennisballen naar ieders wens in haar assortiment.  
Voor tennisclubs of tennisscholen die veel tennisballen in een jaar verslijten is het belangrijk om de prijs, kwaliteit en duurzaamheid van de tennisbal goed in de gaten te houden. Dunlop is één van de merken die dan zeer interessant is.

In tennisballen land zijn er drie verschillende soorten tennisballen te onderscheiden:

Gasgevulde tennisballen: Uitermate geschikt om toernooien of competities mee te spelen. Deze tennisbal zorgt voor veel speel comfort en, afhankelijk van het merk, over unieke positieve speeleigenschappen. Een goed voorbeeld hiervan is de Fort Max TP tennisbal van Dunlop.

Drukloze tennisballen: Deze tennisballen staan bekend om hun duurzaamheid. Een echte aanrader voor tennis trainingen of andere  momenten waar er veel van de tennisbal verwacht wordt als het gaat om speel comfort en duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is de Ace tennisbal van Dunlop.

Stage tennisballen: Deze tennisballen zijn zeer geschikt voor jeugdige tennissers. De tennisbal is lichter dan een normale gasgevulde of drukloze tennisbal. Daarnaast is de compressie in de tennisbal lager waardoor de tennisbal niet zo hoog opstuitert. Hiermee voorkom je dat een kind continu een te hoog raakpunt heeft en daardoor technische in de problemen komt. Een goed voorbeeld hiervan is de Stage 2 tennisbal van Dunlop.

Dunlop drukloze tennisbal
Dunlop gasgevulde tennisbal
Dunlop stage tennisbal

Prijs


Soort balvan € 11,95 voor € 9,95
van € 8,95 voor € 7,50
van € 8,50 voor € 7,50
van € 11,95 voor € 10,75
van € 7,95 voor € 6,75
van € 7,95 voor € 6,75
van € 7,50 voor € 6,95
van € 7,50 voor € 6,95
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket