T.C. Nieuwerkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rotterdam

72652 T.C. Nieuwerkerk
District
Rotterdam
Accommodatie
T.C. Nieuwerkerk
Britsezoom  9
2912 GK  NIEUWERKERK AD IJSSEL
Telefoon Clubhuis:  0180-313406
De Verenigingssite
Routeplanner

Secretariaat
Postbus  107
2910 AC  NIEUWERKERK AD IJSSEL
Telefoon Overdag:  0180-313406
Telefoon Avond:  0180-313406
Fax: 
E-Mail:  tcn@tcnieuwerkerk.nl
Banknummer
Gironummer
KvK
477473040
1273106
40464522, Rotterdam
  Gravel
Bronvermelding: Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond en "T.C. Nieuwerkerk".  

Informatie over Tennisvereniging T.C. Nieuwerkerk te Nieuwerkerk AD IJssel

Tennisvereniging TC Nieuwerkerk is dé tennisvereniging in Nieuwerkerk aan den IJssel met 900 leden, waaronder zo'n 300 jeugdleden. De tennisvereniging is opgericht op 24 juni 1965 en is aangesloten bij de KNLTB. Tennisvereniging TCN biedt tennissers alle faciliteiten voor het beoefenen van hun hobby, zowel recreatief als prestatiegericht.

Ruim 30 teams komen uit in de verschillende landelijke en districtscompetities van de KNLTB. Sinds 2006 speelt het 1e herenteam in de landelijke Eredivisie. Daarnaast organiseert tennisvereniging TCN regelmatig recreatieve toernooien, labelavonden en andere interne evenementen.

In juni vindt het jaarlijkse Open Toernooi plaats. Hieraan doen ook veel bekende en sterke spelers en speelsters uit de regio mee. Het Kikkertoernooi (Open jeugd toernooi) wordt begin juli gehouden.  De accommodatie in de wijk Dorrestein beschikt over een clubgebouw met terras, 9 gravelbanen, waarvan er 7 verlicht zijn, 3 minibanen en een speelveldje. Het zomerseizoen start op 1 april en loopt t/m 30 september. Afhankelijk van het weer (vorst) kan er langer doorgespeeld worden. Om ook tijdens de winter te kunnen tennissen, wordt er over 3 banen een draagluchthal geplaatst, waarin gedurende 24 weken gespeeld kan worden. Het clubhuis heeft een gezellige bar met een eigen beheerder. Dit betekent dat leden geen bardienst hoeven te doen. Voor de jeugd is er een televisie waarop, bij regenachtig weer, tekenfilms bekeken kunnen worden. Ook zijn er diverse spelletjes aanwezig.

De tennisopleiding van tennisvereniging TCN is van hoog niveau. Talenten krijgen ruime mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Enkele TCN jeugdspelers behoren tot de top van Nederland. Ook het eerste herenteam bestaat grotendeels uit spelers uit de eigen jeugdopleiding. Tennisschool Michael Jongste verzorgt met een team van 6 leraren professionele tennislessen op het park van tennisvereniging TCN.

Neemt u eens een kijkje op ons mooie tennispark. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer van tennisvereniging TC Nieuwerkerk.


Tennisvereniging T.C. Nieuwerkerk
District:
Plaats:
Vereniging:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket