Dedemsvaartse T.C., Dedemsvaart, Overijssel

64485 Dedemsvaartse T.C.
District
Overijssel
Accommodatie
D.T.C.
Moerheimstraat  150
7701 CJ  DEDEMSVAART
Telefoon Clubhuis:  0523-612759
De Verenigingssite
Routeplanner
 
Secretariaat
Postbus  139
7700 AC  DEDEMSVAART
Telefoon Overdag:  0523-612759
Telefoon Avond: 
Fax: 
E-Mail:  secretaris@dtctennis.nl
 
 
Banknummer
Gironummer
KvK
312966490


  Gravel, Kunstgras
Bronvermelding: Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond en "Dedemsvaartse T.C.".  

Informatie over tennisvereniging de Dedemsvaartse T.C. te Dedemsvaart

Tennisvereniging de Dedemvaartse T.C. is een leuke tennisvereniging in district Overijssel. Gelegen te Dedemsvaart, biedt de tennisvereniging veel tennisplezier voor jong en oud. Meerdere tennisbanen zorgen voor ruime speelmogelijkheden voor leden.

Tennislessen op basisscholen slaat aan bij jonge kinderen:

Een nieuw tennisseizoen 2010, een mooi project op school bovendien. Introductie tennislessen voor jonge kinderen op de basisscholen in Dedemsvaart! Het project is tot stand gekomen in samenwerking met TennisFactory de tennisschool van trainers waar DTC bij is aangesloten.
Kinderen van groep 1 en 2 hebben op een speelse wijze twee tennislessen van een echte tennisleraar gekregen tijdens de gymlessen op school. Daarna konden ze met instemming van de ouders van een aanbieding van de vereniging gebruik maken om tot de zomervakantie écht tennisles te krijgen bij de Dedemsvaartse Tennis Club. Een flinke groep kinderen heeft zich daarvoor ingeschreven en afgelopen week zijn de eerste echte lessen begonnen. De trainer van TennisFactory en Linde DTC verstaat de kneepjes van zijn vak en de kinderen zijn dan ook enthousiast aan de slag gegaan met het aanleren van hun eerste tennisvaardigheden.
Op de zonnigste dag van dit jaar tot nu toe, gaf hij de groep nieuwe tennissers voor het eerst les. De kinderen kregen ook nog een gratis tennisracket van de vereniging als onderdeel van de aanbieding!!
Op enkele scholen zijn op dit moment de schooltennislessen nog aan de gang. De vereniging hoopt natuurlijk dat er nog meer jonge enthousiaste tennisleden bijkomen!

Het thema “jeugd en beweging” is het hierbij motto waar zowel scholen als in dit geval de tennisvereniging beide hun steentje aan bij willen dragen.

Neemt u eens een kijkje op ons mooie tennispark. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer van tennisvereniging de Dedemsvaartse T.C.


Tennisvereniging Dedemsvaartse T.C.
District:
Plaats:
Vereniging:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket