Horner T.C., Horn, Limburg

36582 Horner T.C.
District
Limburg
Accommodatie
Sportpark
Beegderweg  14
6085 AN  HORN
Telefoon Clubhuis:  0475-581703
De Verenigingssite
Routeplanner

Secretariaat
Gravenhof  18
6081 DD  HAELEN
Telefoon Overdag:  0475-492459
Telefoon Avond: 
Fax: 
E-Mail:  info@hornertc.nl
Banknummer
Gironummer
KvK
123402158

40175054, Venlo
  Gravel
Bronvermelding: Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond en "Horner T.C.".  

Informatie over Tennisvereniging Horner T.C. te Horn

Op 22 mei 1966 vond de oprichtingsvergadering plaats in zaal Bremmers aan de Rijksweg in Horn. Als officiële oprichtingsdatum staat 5 juni 1966 in de statuten vermeld.

Dhr. van den Heuvel werd de eerste voorzitter van tennisvereniging HTC.

In december 1966 meldt de tennisvereniging zich aan als lid van de KNLTB en in februari 1967 wordt de voorlopige erkenning hiervan gepubliceerd. Zo wordt op 3 gravelbanen getennist en na verloop van tijd komt er ook een houten kantine.

Door inspanningen van de leden worden door de jaren heen steeds meer verbeteringen gerealiseerd zoals een uitbreiding van de baancapaciteit (van 3 naar 6) en de houten kantine (keet) wordt een mooi clubhuis! De club groeit gestaag en er komen mensen uit omliggende dorpen die zich aanmelden als nieuw lid. Zo telt tennisvereniging HTC weldra 500 leden!

Echter, al spoedig rijzen de tennisclubs als paddestoelen uit de grond en heeft bijna elk dorp een eigen gravelbaan... Het ledental slinkt. Tennisvereniging HTC weet zich overeind te houden met een ledental dat schommelt rond de 300! Veel nieuwe jeugdleden melden zich aan.

Met een tot over de grenzen populair Molentoernooi heeft de Horner Tennis Club zich een goede naam weten te verwerven in de regio en is het goed toeven in de grote Horner tennisfamilie.

Voor nieuwe leden zorgt de tennisvereniging altijd extra goed. Zo worden elk seizoen talrijke evenementen georganiseerd voor de nieuwelingen om ze zoveel mogelijk kennis te laten maken met de veelzijdigheid van deze tak van sport en om zich snel thuis te doen voelen in de tennisvereniging.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer van tennisvereniging HTC.


Tennisvereniging Horner T.C.
District:
Plaats:
Vereniging:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket