2R-Sports Tennis Academy, Zegveld, Utrecht


2R-Sports Tennis Academy
Arminiusplein 11
3421 BC Oudewater
Mobiel Robin Ultee: 0654 945 775
Mobiel Rutger Baans: 0623 382 100

 


2R-Sports Tennis Academy

2R-Sports Tennis Academy heeft als doel: tennis op een zo leuk en leerzaam mogelijke manier aan liefhebbers aanbieden. Wij richten ons zowel op recreanten als op prestatieve tennissers. Wij werken met spelers van jong tot oud op alle speelsterktes.

2R-sports Tennis Academy geeft tennislessen op meerdere tennisverenigingen. Daarnaast verzorgen wij tennis - en conditietraining bij de jeugdopleiding van de KNLTB.

Op basis van speelstijl en niveau wordt per persoon bepaald wat de beste aanpak is om het maximale uit uzelf te halen. Door middel van technische, tactische, conditionele en mentale trainingen werken wij met u aan de verbetering van uw niveau. Persoonlijke aandacht en plezier in het spel zijn een belangrijk onderdeel van dit proces.

Naast tennislessen, organiseert 2R-Sports Tennis Academy ook (bedrijfs) tennisclinics, tennisevenementen en tennisreizen.

U kunt voor zowel individuele als groepslessen bij ons prima terecht. Door in een groep te lessen leert u met en van elkaar hoe u uw tennisspel kunt verbeteren. Tijdens de lessen trainen wij met u op spelsituaties. Dit houdt in dat we situaties nabootsen die regelmatig in een wedstrijd voorkomen en zo automatismen in uw spel slijpen. Ongemerkt ontwikkelt u zo een stabiele basis en kunt u langere rallys spelen. Zo begint u met meer plezier en zelfvertrouwen aan een wedstrijd en kunt u zich focussen op uw tactiek en het slaan van winners in plaats van op het simpelweg terugslaan van een lastige bal.

Voor de jeugd geeft 2R-Sports Tennis Academy lessen in een groepsgrootte van 2 t/m 8 personen.
Voor senioren verzorgen wij groepslessen van 2 t/m 4 personen.Locaties


TV Nieuwkoop
Sportcentrum Nieuwkoop
HLTC Bergvliet
TV Miland
KNLTB


2R-Sports Tennis Academy
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket