Tennisschool 2 ACE, Nieuwegein, Utrecht


Tennisschool 2 ACE
Rowdy Kaltofen & Remco Schoolderman
Berkelstraat 3
3433 BP  NIEUWEGEIN

Rowdy Kaltofen
06 - 533 502 35
rowdy.kaltofen@12move.nl

Remco Schoolderman
06 - 151 530 83
r.schoolderman@casema.nl

 


Tennisschool 2 ACE

Tennisschool 2 ACE is een jonge en dynamische onderneming en is opgericht in november 2004 door Rowdy Kaltofen en Remco Schoolderman. Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met het geven van tennisles op verschillende niveaus. Vanaf de start van Tennisschool 2 ACE hebben wij inmiddels een mooie groei doorgemaakt en op dit moment mogen wij de tennislessen verzorgen op een vijftal verenigingen in de regio Utrecht. Vanaf 1 april 2007 mogen wij ook de tennislessen op tennisvereniging P.V.C. verzorgen voor zowel de jeugd als de senioren.

Tennisschool 2 ACE is naast het lesgeven op de verenigingen jaarlijks actief met het organiseren van bal&slagvaardigheidsdagen voor de jeugd, schooltennis, competitiebegeleiding en coachen van selectiespelers, sportstimuleringsprojecten van gemeenten en wij zijn altijd nauw betrokken bij het werven van nieuwe leden voor de verenigingen. Ook zijn wij buiten het lesgeven op de verenigingen actief in het organiseren van tennis events voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan een "relatiedag" of een "personeelsdag" die wij invullen met een lunch, tennisclinic, diner (in de vorm van een lopend buffet) en borrel. Tijdens deze events kan, als dat gewenst is, onze bondscoach van het Nederlands Davis Cup Team Jan Siemerink ook de gehele dag aanwezig zijn om een ieder te voorzien van handige tips op de tennisbaan. Na afloop van de clinic zal er een demonstratiewedstrijd gespeeld worden tussen Jan Siemerink en de trainers van Tennisschool 2 ACE.

De trainingen bij PVC worden verzorgd door Gerson Strubbe, Pepijn Wassenaar en Martijn Ohm voor zowel de jeugd als de senioren. Het komende seizoen zullen wij onze uiterste best doen om jullie nog meer tennisplezier te laten krijgen in de tennissport.

Tennisschool 2 ACE uitgangspunten zijn:
- Fun
- Vooruitgang
- Meer fun

Als je iets leuk vindt, kun je er beter in worden en als je er beter in wordt, ga je het steeds leuker vinden!Locaties


Regio Utrecht
Tennisvereniging PVC
TV Oudegein


Tennisschool 2 ACE
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket