Tennisschool Tennis4U, Linschoten, Utrecht


Tennisschool Tennis4U
Componistenlaan 174
2807 HE Gouda
Telefoon mobiel: 0654601881
Fax: 0182584479
E-mail: info@tennis4u.nl

 


Tennisschool Tennis4U

Tennis4U is niet zomaar een tennisschool, Tennis4U staat bekend om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor leerlingen en verenigingen. Tennisschool Tennis4U werkt met gediplomeerde trainers die lang bij Tennis4U en bij een club werkzaam zijn.

De trainers van Tennisschool Tennis4U geven in de zomer bijna 700 mensen tennisles, zij werken daarbij zoveel mogelijk als team, hebben daarom regelmatig overleg en werken vanuit dezelfde visie, waarbij de speler centraal staat. Het voordeel hiervan is dat een wisseling, of een invalbeurt, van een trainer nauwelijks invloed heeft.

Tenniscentrum Oudewater is de thuisbasis voor Tennisschool Tennis4U, hierdoor beschikt de tennisschool over een uitstekende binnenaccommodatie. Om deel te nemen aan onze aktiviteiten in Tenniscentrum Oudewater is het niet nodig is om lid te zijn van een vereniging.

In de zomer verzorgt Tennisschool Tennis4U de tennislessen bij TV de Heksenmeppers, TV Linschoten, TV Moordrecht en in de hal van Tenniscentrum Oudewater.

In de winter geeft Tennisschool Tennis4U de tennislessen in de hal bij Tenniscentrum Oudewater en bij TV Linschoten op de vernieuwde smash-court banen. Daarnaast verzorgen ze voor TV Moordrecht lessen op de buitenbanen, in sporthal de Zuidplas in Moordrecht en in de tennishal van GLTC Be Quick Gouda.

 


Locaties


TV de Heksenmeppers
TV Linschoten
TV Moordrecht
Tenniscentrum Oudewater
Sporthal de Zuidplas (winter)
Tennishal van GLTC Be Quick Gouda (winter)


Tennisschool Tennis4U
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket