Tennisschool Leusden, Leusden, Utrecht


Tennisschool Leusden
Daan Pruijs
Timmermanlaan 4
3701 TE Zeist

Telefoonnr.: 06-13670488
E-mail: info@tsleusden.nl

 


Tennisschool Leusden

Gedurende het hele jaar organiseert Tennisschool Leusden diverse cursussen tennis op de buiten- en binnenbanen van Tennis Club TMS aan de Groene Zoom 1 te Leusden. De cursus van Tennisschool Leusden richt zich op junioren en senioren van beginners tot (ver)gevorderd niveau en bestaat uit een zomerserie van 18 tennislessen of een winterserie van 20 lessen.

Wilt u tennisles op de binnenbanen, kunt u zelf een baan huren of dit tijdig aangeven bij de Tennisschool Leusden .

Het is raadzaam om naast de training het geleerde in de praktijk te oefenen. Uiteraard zien wij dat graag op het tennispark van TC TMS. Hiervoor kunt u losse banen huren, maar veel aantrekkelijker is een lidmaatschap af
te sluiten, zodat u kunt spelen wanneer het u uitkomt.

Tennisschool Leusden is een recreatieve-prestatieve tennisschool die is opgezet door tennistrainer Daan Pruijs. Een trainer met ruime ervaring op tennisgebied in zowel lesgeven aan senioren als aan jeugd.

De filosofie van Tennisschool Leusden is dat iedereen zijn grenzen kan verleggen en kan genieten van tennis. Dit wordt bereikt door niveauverbeteringen op het technische, tactische, conditionele en mentale vlak. Kwaliteit en plezier  zijn de twee voornaamste aspecten bij de tennislessen.

 


Locatie


Tennis Club Theo Meijer Sport


Tennisschool Leusden
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket