Tennis XXL Tennisschool, Langbroek, Utrecht


Tennis XXL Tennisscholen
Postbus 8
3958 ZT Amerongen
Telefoon: 0343 456070

 


Tennis XXL Tennisschool

Tennis XXL is een organisatie van en voor tennisscholen.
Op steeds meer plaatsen in Nederland worden tennisscholen geopend, die bij de Tennis XXL formule zijn aangesloten.

Een uitkomst voor de tennisvereniging. De Tennis XXL tennisscholen werken volgens het full service concept, waarmee de tennisverenging volledig wordt ontzorgt. De totale leslogistiek, de risico’s, de investering, het werkgeverschap, de bedrijfsvoering, werving nieuwe leden en kwaliteitscontrole wordt uitbesteed aan de Tennis XXL Tennisschool.

De toekomst voor de tennisleraar. Start je eigen tennisschool i.s.m. Tennis XXL Franchise en stap in een bewezen succesvolle formule. Direct een operationele tennisschool, ijzersterke concepten, vastgelegd in een handboek en ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken.

Werken bij een Tennis XXL Tennisschool betekent gerespecteerd worden vanwege jouw vakkennis en inzet. Trots zijn op jouw organisatie, die professionaliteit uitstraalt, naar buiten en naar binnen. Carrière kansen krijgen bij een landelijke organisatie, vanaf een stage plaats, die wij als officieel partner van Calibris bieden, tot aan het zelf openen van een eigen franchisevestiging!

Cursisten van Tennis XXL tennisscholen worden een scala aan kwalitatief hoogwaardige producten aangeboden. Hoog opgeleide en ervaren tennisschool eigenaren zijn veelal zelf de tennisleraar op de baan. Een volledig geautomatiseerde leslogistiek die aan alle verwachtingen van deze tijd - en verder - voldoet. Duidelijke communicatie en een grote mate van herkenbaarheid.

 


Locaties


ATV Amerongen
Hoenderdaal Driebergen
TV Presikhaaf
SV Aurora
Tenniscentrum Rijnsweerd
TV Westervoort
TV Bergh
TV Mookerheide
RTC De Laak
TCL Lunteren
TC Rijnsweerd
SV Langbroek
De Sluis
TV Griffensteyn
TV Musketiers
TV Schaarsbergen
TVVW
LTC De Groene Kamer


Tennis XXL Tennisscholen
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket