Tennisschool Kramer Schuijt, Kamerik, Utrecht


Tennisschool Kramer Schuijt
Bastiaan kramer: 06-49935351
Marloes Schuijt: 06-42127110

E-mail: info@tennisschool-ks.nl

 


Tennisschool Kramer Schuijt

Sinds een aantal jaren is er een nieuwe tennisschool in de regio van Leerdam bij gekomen genaamd Tennisschool Kramer Schuijt.

De training van Tennisschool Kramer Schuijt zal verzorgd worden door Bastiaan Kramer en Marloes Schuijt, beiden in het bezit van de KNLTB A- en B-licentie. Daarnaast zijn zij beide gediplomeerd conditietrainer.
Naast de technische, tactische en conditionele aspecten van de tennissport, wordt in de training van Tennisschool Kramer Schuijt zowel aandacht aan de motorische als de mentale ontwikkeling van het kind besteed.

Wij onderscheiden ons van andere tennisscholen omdat wij een individueel plan van aanpak voor de kinderen maken. Hoe doet Tennisschool Kramer Schuijt dit:

- Ieder kind krijgt een voortgangsrapport, waarin specifieke aandachtspunten op korte en lange termijn worden aangegeven.
- Er wordt een uitwisseling georganiseerd met een andere tennisschool, waarbij de kinderen worden begeleid door de trainers.
- Er zal een week door de trainers worden uitgekozen, waarin de kinderen zich kunnen opgeven voor een toernooi, waarbij ze in de ochtend trainen en daarna begeleid worden door de trainers.
- Tennisschool Kramer Schuijt wilt bewerkstelligen dat de kinderen ook zelf meer gaan nadenken over hun eigen spel en het spel van andere spelers. Dit gaan wij realiseren door onder andere videobeelden van henzelf terug te kijken, beelden van profspelers te laten zien en observatieformulieren te laten invullen.  
- In de training wordt ook aandacht besteed aan andere sporten, zodat de kinderen op een leuke en afwisselende manier motorisch veelzijdig ontwikkeld worden.Locaties


TC Leerdam
TC Victoria
L.T.C. Kamerik


Tennisschool Kramer Schuijt
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket