Tennisschool NDO, Hooglanderveen, Utrecht


NDO (New Dutch Opportunities)
Hoogstraat 15a
3841 BR HARDERWIJK
Tel. 0341 - 881 996
Mob. 06 - 53 255 138

E-mail: niels@ndoweb.nl

 


Tennisschool New Dutch Opportunities(NDO)

NDO is een sportorganisatie die zich specialiseert in de tennissport en met name in het verzorgen van tennisles op verenigingen. Op dit moment werkt NDO op tennisclubs in midden en noord-Nederland. Het team bestaat uit een groep gemotiveerde en enthousiaste tennisleraren, van wie een aantal in de top van Nederland heeft gespeeld.

Tennisorganisatie New Dutch Opportunities biedt schooltennis aan basisscholen die willen werken aan de sportiviteit van hun leerlingen. NDO wil zelf een eigen bijdrage leveren aan het landelijke initiatief jongeren te stimuleren om meer te bewegen en te sporten. Uw basisschool heeft vast ook een eigen aandeel in de aanpak van dit probleem, en NDO kan u hierbij helpen.

New Dutch Opportunities is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in creatieve oplossingen op tennisgebied. Begonnen in Harderwijk, heeft tennisspecialist en ondernemer Niels den Ouden de vleugels van het bedrijf zo weten uit te slaan dat NDO nu op verscheidene tennisverenigingen in Noord- en Midden Nederland lesgeeft. Om al deze verenigingen te voorzien telt de organisatie inmiddels vele trainers die in full- of part-time dienstverband lesgeven.

Naast lesgeven aan zowel selectie- als recreatieve spelers, timmert NDO aan de weg om allerlei extra tennis-gerelateerde activiteiten op touw te zetten. Zo zijn de laatste jaren tenniskampen, trainingsweken en clinics een onderdeel van het NDO-programma geworden.

 


Locaties


A.T.C. Dronten
L.T.C. Zweeloo
L.T.V. Irminloo
O.T.C. Voevke
T.V. Elspeet
T.V. Frankrijk
T.V. Heino
T.V. Hooglanderveen


District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket