Tennisschool Gorter, Hilversum, Utrecht


Tennisschool Rene Gorter
Tel.nr.: 0629080805
e-mail adres : tennisschoolgorter@hotmail.com

 


Tennisschool Gorter

Tennisschool Gorter is gevestigd in het Tulip Tennis Center te Hilversum. De tennisschool staat onder leiding van Rene Gorter.

De tennisschool van Rene Gorter heeft een samenwerkingsverband met de KNLTB voor het geven van de bondstraining voor de jeugd, dit bevat de instroomtraining en de BNA training.
Ook de overige trainers van Tennisschool Gorter hebben veel ervaring in het spelen van wedstrijden en het trainen en begeleiden van spelers/sters.

Tennisschool Gorter is niet club gebonden. Het maakt niet uit bij welke club u lid bent, u kunt altijd trainingen volgen bij ons. Wij hebben wel een overeenkomst met HLTC Hilverheide en LTC Rapid. Tennisschool Gorter verzorgt alle trainingen voor deze clubs en leden van deze clubs hebben dan ook voorrang bij het volgen van de trainingen. Tevens krijgen leden van LTC Rapid, HLTC Hilverheide en OSO kortingen op het lesgeld. Tennisschool Gorter is zeer bekend in de regio en een aanrader voor iedere tennisser die plezier wilt hebben op de tennisbaan.

Indien u nog vragen heeft of verdere informatie wenst kunt u kontakt met ons opnemen.

 


Locaties


HLTC Hilverheide
O.S.O
LTC Rapid


Tennisschool Gorter
Tennisschool Gorter
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket