Tennis Academy Amsterdam, Amsterdam, IJmond


Tennis Academy Amsterdam
Van der Boechorststraat 38
Amsterdam

of

Tennis Centrum Amsterdam Kadoelen
IJdoornlaan 1001

 


Tennis Academy Amsterdam

Op initiatief van oud toptennissers en coaches John van Lottum, Sven Groeneveld, Roland Laurense en Arjan Pondman is Tennis Academy Amsterdam van de grond gekomen. Met Tennis Academy Amsterdam bieden deze toptrainers op een tweetal plaatsen in Amsterdam een opleidingsinstituut aan op wereldniveau voor zowel de Nederlandse als ook internationale tenniswereld. Op zaterdag 16 juli 2011 vond de opening plaats van Tennis Academy Amsterdam door Sportwethouder Eric van der Burg van de plaatselijke gemeente.

“Tennis Academy Amsterdam is een droom van internationaal formaat”, zegt Roland Laurense trots. Tennis Academy Amsterdam biedt training op hoog niveau aan tennistalenten vanaf 6 jaar op twee locaties. Hier vinden jonge talenten uit Nederland en de rest van de wereld een unieke en inspirerende omgeving om zich te ontwikkelen en zich op te trekken aan de internationale toppers die regelmatig op de Academy zullen trainen.

“Deze Academy geeft Amsterdam als topsportstad internationale uitstraling en potentie”, zegt mede-initiatiefnemer en voormalig toptennisser John van Lottum. “De gemeente Amsterdam en Topsport Amsterdam hebben Tennis Academy Amsterdam al omarmd en ook de Sport Science Unit van de Vrije Universiteit Amsterdam biedt de nodige facilitaire support. Daarnaast worden we nu al ondersteund door internationale A-merken als adidas en Prince.”

 


Locaties


Tennispark Buitenveldert
Tennis Centrum Amsterdam Kadoelen


Tennis Academy Amsterdam logo
Tennis Academy Amsterdam
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket