Tennisschool Deuce, Veenendaal, Gelderland


Tennisschool Deuce
Alex Boers
mobiele telefoon: 06-21298261
e-mailadres: alex@tennisschooldeuce.nl

 


Tennisschool Deuce

De trainingen van Tennisschool Deuce vinden plaats op het tennispark van Tennisvereniging Spitsbergen. Tennisvereniging Spitsbergen is één van de meest vooraanstaande tennisverenigingen in de regio's Utrecht en Gelderland. De vereniging heeft op dit moment meer dan 1050 leden en er wordt het hele jaar door gespeeld op het park dat deel uitmaakt van het sportcomplex aan de rand van Veenendaal. Het park heeft elf kunstgrasbanen en in de toekomst zullen dit er vijftien worden.

De tennislessen bij Tennisvereniging Spitsbergen worden verzorgd door Tennisschool Deuce. De trainersstaf van Tennisschool Deuce bestaat uit: Alex Boers, Jaime Eckelboom en Paul Wennink. In april 2005 is Alex Boers naar Tennisvereniging Spitsbergen gestapt en heeft hij zijn Tennisschool Deuce geintroduceerd.

Op dit moment speelt het hoogste team tweede klasse, het hoogste van de gehele regio. Uiteraard wilt Tennisschool Deuce en de vereniging dit zo houden, met als doel het verhogen van het niveau van de spelers en de organisatie.

Tennisschool Deuce geeft aan 300 jeugdleden training, waarvan 32 leden in de A- en B-selectie zitten. Het streven is dat ongeveer 15% deel uit moet maken van de selectie, die in de toekomst aansluiting moet krijgen bij de huidige seniorenselectie. Wilt u meer informatie over Tennisschool Deuce of heeft u vragen? Neemt u dan even contact met ons op.

 


Locatie


Tennisvereniging Spitsbergen


Tennisschool Deuce
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket