Open Tennisschool Betuwe, Tiel, Gelderland


Open Tennisschool Betuwe OTB
Lutterveldsestraat 8
4012 DE Kerk Avezaath
info@otbtennis.nl
06-29504225

 


Open Tennisschool Betuwe OTB

Open Tennisschool Betuwe (OTB) is in 1986 opgericht door Carl du Mee en Pons Jan Vermeer. Zij zijn begonnen met de tennisschool in Tiel, maar verhuisden vrij snel met OTB naar Beusichem. Daar groeide OTB uit tot een bloeiende tennisschool die zowel regionaal als landelijk een uitstekende naam heeft.
Door haar faciliteiten en expertise biedt Open Tennisschool Betuwe ondersteuning aan tal van verenigingen. Vaak gaat het daarbij om het bieden van een kwalitatief goede tennistrainer. Het bestand van Open Tennisschool Betuwe bestaat voortdurend uit goede, door KNLTB opgeleide A-, B-, en C-trainers. De trainers van Open Tennisschool Betuwe blijven goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Open Tennisschool Betuwe zorgt voor vakinhoudelijke bijeenkomsten, bijscholingscursussen en stagemogelijkheden zodat alle trainers optimale bagage hebben. Zo zijn alle trainers geschikt om trainingen te geven voor zowel jeugd als senioren, zowel recreatief als prestatief.

Buiten het aanbod van trainingen om kan Open Tennisschool Betuwe ook meer betekenen voor verenigingen. Het OTB-team staat klaar om te helpen met algemene, financiële en tennistechnische zaken, zoals de opzet van een beleidsplan.

- Clinics
- Toernooien en uitwisselingsprogramma’s
- Samenwerking verenigingen
- De trainers van Open Tennisschool Betuwe

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij OTB? Heeft u interesse in de diensten die OTB biedt? Wij lichten graag toe wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met Niels de Moree (niels@otbtennis.nl). 

 


Locaties


Sportcentrum Beusichem
Rijsbosch 3
4112 MB Beusichem
tel: 0345 - 502000
www.sportcentrumbeusichem.nl

Tennishal Brandenburg
Oude Medelsestraat 11
4005 EK Tiel
tel: 0344 - 664833


Open Tennisschool Betuwe
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket