Tennisschool Bloemendal, Putten, Gelderland


Tennisschool Bloemendal
p/a Knossos 16
3823 KH  Amersfoort
Tel.nr. 06 - 50648367

E-mail: gino.bloemendal@versatel.nl

 


Tennisschool Bloemendal

Tennisschool Bloemendal (TSB) is opgericht op 1 april 2005 door Gino Bloemendal.
 
Op 21 jarige leeftijd is de in Barneveld geboren Gino Bloemendal, na een gedegen KNLTB bondsopleiding, begonnen met het geven van tennislessen bij TV Ederveen en TV Stroe. Na 2 jaar is hij vertrokken naar de TV Randenbroek in Amersfoort, waar hij 4 jaren heeft gewerkt. Een uitdaging niet schuwend is hij vervolgens vertrokken naar de NTC Nijkerk. Gino heeft hier 7 jaar met plezier gewerkt en na goede resultaten geboekt te hebben, is hij gaan werken bij de TV Strokel te Harderwijk, waar hij 5½ jaar heeft gewerkt. Ook hier zijn tijdens zijn trainerschap goede resultaten geboekt.
 
Na meer dan 18 jaar vol enthousiasme werkzaam te zijn geweest bij diverse tennisverenigingen was de tijd rijp om de Tennisschool Bloemendal op te starten.
 
Gino is door de jaren heen met name door de laatste 3 clubs beïnvloed. Sfeer en prestatie leven in de visie van Gino naast elkaar. Een visie die door de verenigingen waar Gino gewerkt heeft van harte werd en wordt toegejuicht.
Met uitgebreide ervaring op het gebied van tennislessen van beginners tot A-niveau spelers en geassisteerd door goed opgeleide tennisleraren hoopt de Tennisschool Bloemendal van iedere vereniging een gezonde vereniging te maken, waar men graag komt en enthousiast de tennissport beleeft, waar attractief tennis wordt gespeeld op een zo hoog mogelijk competitie niveau.
 
Tennisschool Bloemendal biedt topkwaliteit én clubtrainers die gaan voor sfeer en prestatie! Een uitdaging die het proberen waard is!

Hoog tijd om je op te geven voor tennislessen?! Ben je nog geen lid van een tennisvereniging, maar wil je wel leren tennissen!  Geen probleem!
Dan neem je toch gewoon tennisles bij Tennisschool Bloemendal. En vindt je tennissen leuk dan kun je altijd nog lid worden van een vereniging. Een prima manier dus om kennis te maken met tennis zonder dat je gelijk een verbintenis bij een vereniging aangaat. Meer informatie over Tennisschool Bloemendal vindt u hieronder.

 


Locaties


NTC Nijkerk
TV Sparta
TC De Harremaat
P.L.T.C. De Vale Ouwe


Tennisschool Bloemendal
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket