Tennisschool First Class Tennis, Doorwerth, Gelderland


Tennisschool First Class Tennis
Postbus 83
6865 ZH Doorwerth
info@firstclasstennis.com
06-34563686

 


Tennisschool First Class Tennis

De visie van Tennisschool First Class Tennis is simpel: First Class Tennis is pas succesvol wanneer de tennisvereniging waaraan zij verbonden zijn succesvol is. Succesvol in de betekenis die de vereniging daar zelf aan geeft.
 
Tennisschool First Class Tennis geeft een heel concrete invulling aan haar visie, die bestaat uit de ontwikkeling van zowel recreatief als prestatief tennis. Beiden zijn eigenlijk twee kanten van dezelfde medaille: plezier in tennis op elk niveau!
 
Tennisschool First Class Tennis biedt verschillende trainingsvormen die passen bij de mogelijkheden en ambities van elke tennisspeler. Naast passende trainingsvormen denken én doen zij actief mee met bestuur en commissies van uw tennisvereniging met allerlei activiteiten die het verenigingsleven stimuleren.

Het motto van Tennisschool First Class Tennis is dan ook: wij bouwen samen aan het succes van uw tennisvereniging!

 

Tennisschool First Class Tennis is opgericht door:

Bernd Lenten(1968): een voormalig Nederlandse top-10 tennisser, met ruime ervaring als trainer op alle speelniveau’s. Hij heeft nationale en internationale toptennissers begeleid en eerder een succesvolle tennisschool in de regio Arnhem opgebouwd.

én

Kevin Schimmel(1989) is tweevoudig Nederlands dubbelkampioen en nog steeds actief als speler op nationaal topniveau. Inmiddels is hij enkele jaren met groot succes actief als trainer.

 


Locaties


TV Duno
Weesper Tennisclub


Tennisschool First Class Tennis
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket