Tennisschool Totaal in Tennis, Aalten, Gelderland


Tennisschool Totaal in Tennis BV
Postbus 9
7120 AA Aalten

Martin Bakkenes
Telefoon 06-48424017

Henk Klein Hesselink
Telefoon 06-29505109

 


Tennisschool Totaal in Tennis

Tennisschool Totaal in Tennis BV weet als geen ander wat er speelt in de wereld van tennistrainingen, zowel op als buiten de baan.
Bij het zoeken naar de juiste match tussen vereniging en trainer geeft de menselijke factor bij Tennisschool Totaal in Tennis de doorslag. Bij iedere aanvraag of zoekopdracht maken wij een profielschets. De vereniging en de trainer bepalen uiteindelijk of ze met elkaar willen gaan samenwerken. Wij doen het voorstel, zij maken de keuze.
 
Op het moment dat de match en de keuze zijn gemaakt, dan zit het werk van Tennisschool Totaal in Tennis er nog niet op! Wij adviseren en ondersteunen onze verenigingen en trainers ook verder, in de dagelijkse praktijk. Het moet niet alleen vooraf 'mooi matchen', de partijen moeten ook langdurig en prettig met elkaar samenwerken.
 
Met meer dan 25 jaar ervaring, opgebouwd als trainer, bieden wij onze collega-trainers en onze tennisverenigingen alle professionele ondersteuning. Het is ons vak, ons specialisme, onze passie, daar zijn we trots op.
 
Wij ontzorgen onze tennisverenigingen. Alle arbeidsrechtelijke risico’s, voortvloeiend uit het werkgeverschap, nemen wij als onze verantwoordelijkheid, volledig, eerlijk en duidelijk.
 
Trainers die bij Tennisschool Totaal in Tennis in dienst zijn hebben een goed salaris en het beste arbeidsvoorwaardenpakket. Bij ons bouwt iedere trainer aan zijn pensioen, om maar een van de aantrekkelijke elementen te noemen. En het salaris van een trainer die onverhoopt ziek wordt betalen wij 100% door, vanaf het eerste uur.
 
Totaal in Tennis kan ook nog meer voor de vereniging betekenen!
Verenigingen die ons Tennis Totaalconcept afnemen nemen wij werkelijk alle rompslomp uit handen. Niet alleen het volledige werkgeverschap, maar ook de praktische trainingszaken, zoals inschrijving, indeling, doorgeven lestijden, factureren, incasseren, etc. Tennisschool Totaal in Tennis verzorgt het allemaal.


Tennisschool Totaal in Tennis
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket