Tennisschool Terschelling, Terschelling, Friesland


Tennisschool Terschelling
Erwin van der Wal
Cyprianstraat 2
8881 CR Terschelling West
Tel 0562 443939
Mobiel 06 303 69 451
E mail info@erwinvanderwal.nl

 


Tennisschool Terschelling


Het speerpunt van Tennisschool Terschelling is het d.m.v. een ontspannen zwaai beweging een zo optimaal mogelijk resultaat behalen uit de betreffende slag. Met deze methode heeft Erwin, werkzaam voor Tennisschool Terschelling, door de juiste techniek aan te leren cursisten van een tennisarm afgeholpen. Op dit moment geven we bijna 200 mensen tennisles op Terschelling. Elke zomervakantie organiseert Tennisschool Terschelling een super Tenniskamp op Terschelling, waarbij onder meer Jan Siemerink & Miriam Oremans een clinic hebben gegeven. Mede door de enthousiaste inzet van Tennisschool Terschelling is Tennis op Terschelling een veel beoefende sport.

Tennisschool Terschelling maakt ook gebruik van moderne hulpmiddelen als een snelheidsmeter voor het serveren, en een super modern ballenkanon (die wordt gebruikt op het ATP Trainingscentre in Florida), tevens analyseren wij video opnames van uw techniek om u zodoende zelf voor te houden waar de attentiepunten zitten die uw techniek zullen verbeteren.

Tennisschool Terschelling staat onder leiding van Erwin van der Wal. Na zijn opleiding aan het CIOS in Heerenveen heeft Erwin veel ervaring opgedaan bij onder meer TV Oppenhuizen, TV Gorredijk, TV TOW op Terschelling, TV Kolham en LTC NOHN in Sappemeer. Wij hopen u welkom te heten bij Tennisschool Terschelling en tot ziens op de tennisbaan.


Tennisschool Terschelling
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket