Tennisschool Friesland, Leeuwarden, Friesland


Tennisschool Friesland
Epemastate 55
8926 MZ Leeuwarden
Telefoonnummer: 06-34988519
Email: info@tennisschoolfriesland.nl
Website: www.tennisschoolfriesland.nl

 


Tennisschool Friesland

Tennisschool Friesland is opgericht op 1 november 2014, in de omgeving van Leeuwarden. Het doel van Tennisschool Friesland is het aanbieden van op maat gemaakte les-arrangementen aan diverse verenigingen en tennis gerelateerde evenementen organiseren voor bedrijven. Op dit moment organiseert de tennisschool ook prachtige tennisreizen.

Tennisschool Friesland is van mening dat de eigen technische vaardigheden als uitgangspunt moeten worden genomen. Een zo hoog mogelijk rendement hieruit halen is het voornaamste doel. Accentpunten welke tijdens lessen altijd terugkomen zijn “positie ten opzichte van de bal” en balans/ritme van de slagbeweging.
Het spelplezier dient altijd op één te staan, ook al wordt er bij bijvoorbeeld talentvolle jeugd zeer fanatiek getraind en worden de grenzen van het fysiek en mentaal haalbare regelmatig opgezocht.
Bij de recreatieve spelers wilt Tennisschool Friesland met kortere les-reeksen het spelniveau omhoog brengen. Hierdoor is men gemiddeld genomen goedkoper uit en krijgt men binnen de lessen intensiever les.
Uiteraard volgt de tennisschool de meest recente visie van de KNLTB

Waarom kiezen voor Tennisschool Friesland?
Een klein, jong en flexibel bedrijf met zeer scherpe tarieven.

Wij hebben sinds 1 februari 2015 een samenwerking voor Leeuwarden e.o om voor leden van My HealthClub de tennislessen & events te verzorgen. De lessen worden gegeven op de smashcourt banen bij My HealthClub aan 't Kalverdijkje in Leeuwarden.

 

 


Locaties

Omgeving Leeuwarden.


Tennisschool Friesland, Paul Plantinga
District:
Plaats:
School:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket