Nieuw: Tennisschool Tennisloods


Tennisschool Tennisloods verzorgt op verschillende locaties in midden Nederland tennislessen en andere activiteiten. Met ruim 25 jaar ervaring is er voldoende kennis in huis om verenigingen te ondersteunen waar nodig. Als sparringspartner van de vereniging denkt Tennisschool Tennisloods graag met u mee. Of het nu gaat om het opzetten van selectietraining, beleidstechnische zaken of het organiseren van tennisevenementen om leden te werven, tennisschool Tennisloods pakt het graag samen met u op. 

Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u bijvoorbeeld uw tennistrainer onderbrengen bij tennisschool Tennisloods? Neem contact op via de mail.


Tennisschool


Tot een aantal jaren geleden was het oprichten van een tennisschool iets wat weinig voor kwam. Veel tennisleraren waren in loondienst bij een tennisvereniging. Als een tennisleraar dan ziek werd moest de tennisvereniging een vervanger regelen en de tennisleraar doorbetalen, waarvoor ze zich als het goed is verzekerd hadden. In een loondienst verband is de tennisvereniging een werkgever met alle risico’s die daarbij horen. Aangezien een tennisvereniging voor het grootste gedeelte bestaat uit vrijwilligers zitten ze niet te springen om het werkgevers risico op zich te nemen. Kunnen wij de tennisleraar niet inhuren in plaats van in loondienst nemen dachten vele verenigingen? Vanaf dit moment is er een sterke stijging geweest van het aantal tennisscholen in Nederland. De tennisleraar dient zich als tennisschool in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en de tennisvereniging huurt dan via de tennisschool de tennisleraar in. Het risico van ziekte of nog erger arbeidsongeschiktheid ligt dan volledig bij de tennisschool. Voor de tennisvereniging is dit een hele opluchting.

De tennisleraar heeft nu een eigen tennisschool in plaats van een loondienst verband met de tennisvereniging. Het voordeel voor de tennisschool is o.a. meer zelfstandigheid, extra aftrek posten en uiteindelijk een hogere beloning. Het grote nadeel dat tennisleraren met een tennisschool ondervinden is het voeren van een correcte administratie. Het opstarten van een tennisschool heeft zijn voordelen maar een eigen tennisschool brengt ook veel verantwoordelijkheid en administratie met zich mee. Hierdoor is er weer een nieuwe trend ontstaan de laatste tijd en wel de opkomst van detacheringsbureaus.

Een detacheringsbureau kan waar nodig de plichten en eventueel ook de risico’s van ziekte, arbeidsongeschiktheid etc., binnen een tennisschool, op zich nemen. De tennisschool kan bepalen in hoeverre de tennisschool onder het detacheringsbureau valt. Met name de administratie is voor veel tennisscholen een heikel punt terwijl een detacheringsbureau daarvoor juist specialisten in dienst heeft. Uiteraard is de commissie afhankelijk van de mate waarin de tennisschool onder een detacheringsbureau valt.

 


Tennissnaar

 

De meeste tennisleraren hebben regelmatig een nieuwe tennissnaar in hun tennisracket. Niet alleen omdat ze veel uren op de tennisbaan staan en dat de tennissnaren daardoor sneller slijten. Als tennis pro weet je hoe belangrijk het is om een goede tennissnaar in je racket te hebben. Na enige tijd verliest een tennissnaar zijn goede eigenschappen .Wanneer je veel uren op de baan staat gebeurt dat sneller dan wanneer je één keer in de week een balletje slaat. De belangrijkste eigenschappen, die je graag behouden wilt zien, van een tennissnaar is de soepelheid en comfort. Sta je als tennisleraar de hele dag tennisballen aan te spelen dan zijn dat zeer belangrijke eigenschappen die een tennissnaar moet bezitten.
In Nederland zien wij steeds meer tennisscholen waarbij meerdere trainers aangesloten zijn. Veel tennisscholen hebben een bespanservice voor leerlingen waar ook de trainer gebruik van kan maken. Als werkgever moet je er op toe zien dat de trainers met de juiste materialen werken. Slechte bespanning in het tennisracket kan meer gevolgen hebben op het lichaam dan wij in eerste instantie zouden verwachten. Check dus regelmatig of de tennissnaar nog niet aan vervangen toe is.
De best verkochte merken tennissnaar zijn o.a.: Dunlop tennissnaar, Tecnifibre tennissnaar en Yonex tennissnaar.

 


Tennisgrip

 

Op een tennisracket hoort een goede tennisgrip. Je kan nog zo’n goed tennisracket hebben gekocht, als hij niet prettig in de hand ligt als je de bal slaat dan ben je snel klaar met het racket. Met enige regelmaat een nieuwe tennisgrip om het handvat heen wikkelen is een aanrader.
Er zijn twee soorten tennisgrips. De basisgrips die direct om het handvat worden gewikkeld en de overgrips die over de basis tennisgrip heen komen.
De overgrips zijn bedoelt voor spelers die zeer regelmatig een nieuwe tennisgrip aanbrengen. Ze hebben een kortere levensdeur dan de basisgrip maar zijn in verhouding wel voordeliger. Ook om de juiste gripdikte te krijgen kan het aanbrengen van een tennisgrip zoals de overgrip een uitkomst zijn. De overgrip zorgt ervoor dat het handvat net een klein beetje dikker wordt en misschien wel net dat kleine stukje dat u prettig vindt.  
De basisgrip komt standaard vanuit de fabriek om het handvat heen. Deze tennisgrip zorgt ervoor dat u tennisracket prettig in de hand ligt. Na enige tijd zal de basisgrip gaan slijten en zal de comfort en de grip afnemen. Dit is het moment waarop u een nieuwe basisgrip of overgrip plaatst.
De best verkochte merken tennisgrip zijn o.a.: Tourna grip tennisgrip, Wilson tennisgrip en Yonex tennisgrip.

 


Tenniskleding

 

Op Tennisloods.nl vindt u de beste merken tenniskleding. De komende tijd zullen wij ons assortiment flink gaan uitbreiden. Niet alleen het aantal merken zal toenemen maar ook de collecties.
De tijd vliegt werkelijk voorbij en voor we het weten staat de competitie al weer voor de deur. Menig competitie speler zal zijn of haar tenniskleding weer bij Tennisloods.nl bestellen. Voor complete competitie teams kunnen wij weer leuke sets tenniskleding naar wens samenstellen. In overleg met de klant kunnen wij meer bieden dan de standaard tenniskleding waar ieder competitie team in loopt. Voor vragen over competitie teams en tenniskleding kunt u altijd contact opnemen.
Wij ontvangen regelmatig offerte aanvragen met betrekking tot tenniskleding voor tennisscholen. Hoe leuk is het om als tennisschool in hetzelfde outfit te lopen? Dat is toch het echte gevoel van saamhorigheid? Bij ons bent u aan het juiste adres ook als het gaat om tenniskleding in grotere aantallen. Na het ontvangen van uw offerte aanvraag met daarin u wensen kunnen wij u op een korte termijn een interessant voorstel doen toekomen.
De best verkochte merken tenniskleding: Tennisloods tenniskleding.

 


Tennisscholen per district


In totaal zijn er 16 verschillende districten waar binnen alle tennisscholen van Nederland zich bevinden. Hieronder staan alle districten van Nederland in een handig overzicht. Zodra je erop klikt krijg je een totaal overzicht van plaatsnamen waar zich tennisscholen bevinden in dat district:

Tennisscholen in district Centraal-Brabant

Tennisscholen in district Den Haag

Tennisscholen in district Drenthe

Tennisscholen in district Friesland

Tennisscholen in district Gelderland

Tennisscholen in district Groningen

Tennisscholen in district IJmond

Tennisscholen in district Leiden

Tennisscholen in district Limburg

Tennisscholen in district Noord-Holland Noord

Tennisscholen in district Oost-Brabant

Tennisscholen in district Overijssel

Tennisscholen in district Rotterdam

Tennisscholen in district Utrecht

Tennisscholen in district West-Brabant

Tennisscholen in district Zeeland


Tennisschool
Tennissnaar
Tennisgrip
Tenniskleding
District:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket