Tennisvereniging zoekt tennisleraar

#1
Tennisvereniging in de regio Zaandam is per direct opzoek naar een zelfstandige tennistrainer voor 6-10 uur in de week. Je werkt als ZZP’er en bent samen met een collega het aanspreekpunt binnen de vereniging voor de tennistrainingen. Daarnaast is er volop ruimte om de uren uit te breiden en te ondernemen.
Het is een tennisvereniging met een actief tennisprogramma waar voor ieder niveau een uitdaging is. Deze visie is doorvertaald in een breed aanbod tennislessen, van individueel naar groepslessen (10 tot 12 personen) op speelsterkte. 

Voor meer informatie neem contact op met Tennisloods.nl.

#2 Let op: Vacature inmiddels ingevuld!
Tennisvereniging met meer dan 1000 leden is per 1 september 2017 op zoek naar een tennisleraar. Een actieve en gezellige vereniging in het Groene hart van Enschede. Momenteel maakt de tennisvereniging gebruik van 3 tennisleraren en een selectietrainer die als zelfstandigen op het tennispark werkzaam zijn. De aanvraag voor trainingen is groter dan de huidige capaciteit en daarom zijn ze op zoek naar een tennistrainer m/v. 

Voor meer informatie neem contact op met Tennisloods.nl.

Stuur een email en wij plaatsen gratis een vacature.


Tennisorganisatie zoekt tennisleraar

#1
Bemiddelingsbureau zoekt tennistrainers(invaller) die geplaatst kunnen worden op tennisverenigingen om enkele uren over te nemen bij afwezigheid, ziekte van de clubtrainer of vakantie. Deze tennistrainers zijn ook geschikt om in te zetten voor uren die niet door de vaste trainer gegeven kunnen worden.

Op dit moment zijn ze dringend op zoek naar tennistrainers die op oproepbasis in de regio Amsterdam/Utrecht/het Gooi lessen willen overnemen op verenigingen of tennisscholen.
Ben jij een tennistrainer of tennistrainer in opleiding die bijna klaar is en heb je tijd over? 

#2 Let op: Vacature inmiddels ingevuld!
De aanvraag voor training is groter dan onze capaciteit en daardoor zijn we op zoek naar een tennistrainer. Wij zoeken voor de dinsdag 18:00 – 19:00 uur een trainer voor het hele winterseizoen, met een mogelijkheid om dit uur uit te breiden vanaf 16:00 uur.

Vind jij het prettig om het winterseizoen op gravel te kunnen blijven trainen en is het een uitdaging om onze kids weer een stapje verder te brengen mail dan snel naar info@tennisloods.nl.

Neem voor meer informatie via de mail contact op met Tennisloods.nl.

Tennisleraar of organisatie zoekt werk

#1
Fanatieke tennistrainster van midden 20 zoekt voor doordeweeks een aantal uren werk in Amsterdam of omgeving. Op WTA niveau gespeeld én behoort nog steeds tot de top speelsters in Nederland! Regelmatig te bewonderen op de grote A-toernooien in Nederland en/of tijdens competities in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

#2
Enthousiaste tennisleraar van midden 20 zoekt een full-time uitdaging in de regio Zuid-Holland. Beschikt over de A én B licentie en heeft ruim 6 jaar ervaring als tennisleraar. Als speler niveau 3/3 met ambitie om zichzelf nog te verbeteren. Verschillende cursussen gedaan waaronder Tenniskids.

#3
Tennisleraar uit Nijmegen zoekt een leuke tennisclub om een aantal of veel uren les te geven. Hij is begin 20 en heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan op verschillende tennisclubs. 'Ik wil niets liever dan elk uur van de dag op de baan staan, als tennisleraar maar ook als speler. Tennis is mijn passie.' 30/45 minuten rijden is geen probleem.

#4
Tennisschool in regio Friesland beschikt over enkele enthousiaste leraren, allen in het bezit van minimaal een A-licentie. Hebben bewezen zeer goed met jeugd te kunnen werken en de leden aantallen van deze doelgroep stijgen fors bij de club(s) waar ze werken. Schooltennis en overige activiteiten worden graag opgepakt. Prestatief of recreatief, bij deze tennisschool kunt u alle kanten op. De tarieven zijn zeer concurrerend.
Verenigingen die op zoek zijn naar een leraar voor enkele uurtjes tot een vaste clubtrainer die ook buiten de lessen regelmatig op de vereniging te vinden is, zijn van harte welkom. 

#5
Jonge enthousiaste tennisleraar zoekt werk in de omgeving Utrecht/Amersfoort als parttime of fulltime tennisleraar. In 2014 afgestudeerd aan het CIOS in Arnhem en sinds begin 2015 in het bezit van tennislicentie A. Inmiddels al 4 jaar ervaring in het verzorgen van tennisles en het organiseren van allerlei tennisevenementen. 

Ben jij ook tennisleraar en opzoek naar werk? Stuur een email en wij plaatsen gratis jouw bericht.

Neem voor meer informatie via de mail contact op met Tennisloods.nl.


Tennisleraar vacature?

Tennisleraar en vereniging komen hier bij elkaar


Ben je tennisleraar en opzoek naar een vacature of een tennisvereniging opzoek naar een tennisleraar? Laat het ons weten en wij plaatsen gratis en discreet een bericht op onze 'Tennisleraar vacature' pagina.

Met enige regelmaat krijgen wij een open solicitatie of cv toegestuurd van een tennisleraar of geeft een vereniging aan opzoek te zijn naar een tennisleraar of tennisschool. Een overzicht van tennisverenigingen die een vacature tennisleraar open hebben staan is er niet. Waar moet je informeren? Welke website moet je in de gaten houden? In je omgeving informeren terwijl je nog in dienst bent bij een vereniging zit je niet op te wachten. De tenniswereld is klein en hoe vervelend zou het zijn als je huidige werkgever via via hoort dat je opzoek bent naar een andere club?

Op Tennisloods.nl hebben wij vele duizenden bezoekers per maand. Wij plaatsen graag GRATIS, vrijblijvend én discreet een tennisleraar vacature om de vereniging en tennisleraar bij elkaar te brengen. Neem contact met ons op.


Tennisleraar vacature


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket