Tennismatching, Cothen, Utrecht


Tennismatching
Merelstraat 16
3514 CN Utrecht
+316 2886 4376

info@tennismatching.nl

 


Detacheringbureau Tennismatching

Tennismatching vormt dé schakel tussen tennisvereniging en tennisleraar. Wij staan ter dienste van beide partijen en werken op structurele wijze samen. Door actieve betrokkenheid en gedegen marktkennis zijn wij in staat voor eenieder maatwerk te leveren. Ben je als tennisleraar op zoek naar een tennisvereniging waar jij als echte clubtrainer zelfstandig je passie voor het lesgeven kunt uitoefenen, maar met goede ondersteuning vanuit onze organisatie, neem gerust contact met ons op. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat tot een succesvolle bemiddeling met een passende vereniging te komen. Daarnaast bieden wij meer dan een marktconform salaris en zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden, welke wij in onderling overleg faciliteren.

Voor u als vereniging kan Tennismatching een waardevolle partner zijn bij de volledige verzorging van de tennislessen. Wij streven naar een langdurig samenwerkingsverband waarbij passie voor de tennissport, communicatie en integriteit hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over een breed netwerk van tennisleraren en weten wat er in de markt speelt. Dit stelt ons in de gelegenheid om vrijwel voor iedere vereniging tot een passende oplossing te komen, waarbij maatwerk voorop staat. Bent u als vereniging op zoek naar een tennisleraar en betrouwbare partner, neem gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u als vereniging nodig heeft. Wij ontnemen u zorg, van de arbeidsrechtelijke risico´s tot aan vervanging bij ziekte, maar met behoud van betrokkenheid.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Daar kunt u een contactformulier invullen, waarna wij na ontvangst hiervan contact met u opnemen. Daarnaast zijn wij te allen tijde telefonisch bereikbaar. Wij zien uw contact met genoegen tegemoet.


Tennismatching tennisdetachering is opgericht in 2005

Tennismatching is in 2005 opgericht door Maurice van Oosten onder de naam Tennisorganisatie Midden-Nederland (TOM-NL). In 2008 besloten wij om door te gaan onder de naam Tennismatching. Deze naam past beter bij onze organisatie aangezien wij ons niet alleen richten op de regio Midden-Nederland.

Wij willen onze naam Tennismatching eer aandoen. Wij laten tennisvereniging en tennisleraar bij elkaar komen om er samen een succes van te maken. De tennisvereniging en tennisleraar staan bij alles wat Tennismatching doet centraal. Zij kunnen rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Hierbij staat Tennismatching  ten dienste van beide partijen. Wij verzorgen het totale pakket van tennislessen op professionele wijze, zodat de vereniging er minimaal omkijken naar heeft. Voor de tennisleraar streven wij ernaar om een compleet pakket te bieden van goede arbeidsvoorwaarden en een vereniging die bij hem of haar past. Tennismatching wilt continuïteit leveren en succesvol samenwerken met beide partijen.

Een tennisleraar moet betrokken zijn bij de vereniging, dient te beschikken over organisatorische vaardigheden en moet goed met zijn leerlingen (de leden) om kunnen gaan. Om dit vorm te geven heeft Tennismatching een gedragscode voor haar tennisleraren opgesteld. Hierin hebben wij belangrijke omgangsnormen en - waarden geformuleerd waaraan alle tennisleraren van Tennismatching zich dienen te conformeren wanneer zij bij ons werken.


Locaties


Regio Utrecht
Regio Gelderland
Regio Amsterdam


Tennismatching
District:
Plaats:
Bureau:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket