SET tennisdetachering, Kloosterhaar, Overijssel


Bij SET tennisdetachering kiezen we voor een simpele, maar doeltreffende werkwijze m.b.t. payrolling, detachering tennis en organisatie van tennisactiviteiten. Zonder overhead kosten, waardoor wij een waardevolle partner zijn voor elke tennisvereniging van groot tot klein.

SET tennisdetachering heeft 30 jaar ervaring in organisatie van tennisactiviteiten en is sinds 1998 gespecialiseerd in payrolling (de tennisleraar staat niet meer bij u, maar bij ons op de loonlijst) en het detachering van tennisleraren naar tennisverenigingen. Tevens beschikt SET over een tennis vacaturebank met meer dan 200 actieve tennisleraren.

SET tennisdetachering vrijwaart uw tennisvereniging enerzijds van alle administratieve rompslomp en 100% van alle arbeidsrechtelijke risico's. En geeft anderzijds uw tennisleraar/ club de dagelijkse support bij een hulpvraag. En dat zorgt voor "veilige rust" en beperking van de door u te besteden vrijwilligersuren, zodat er voor een ieder voldoende tijd overblijft om te tennissen i.p.v. te vergaderen.

Uw interesse gewekt, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek. Wij zullen u tijdens het gesprek informeren over onze werkwijze, filosofie en diverse andere tennisgerelateerde zaken.Contact:

SET tennisdetachering
Contactpersoon: Harry Kok
Postadres:     Kleinhaar 13
7694 BK Kloosterhaar

Telefoon:     (0523) 24 18 57
Mobiel:     (06) 20 39 87 78
E-mail:     harrykok@tennisinfo.nl


SET tennisdetachering
District:
Plaats:
Bureau:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket