CV Sport tennisdetachering , Epe, Gelderland


Eltingh Haarhuis Tennis & Events heeft in samenwerking met loopbaanadvies- en reintegratiebureau Cvites een werving-, selectie- en detacheringbureau opgericht, genaamd CV Sport tennisdetachering.

Sinds 1 januari j.l. heeft CV Sport tennisdetachering toegevoegd aan haar dienstverlening. Doel is om het vak voor de leraar leuker en zakelijk gezien interessanter te maken en de samenwerking voor de vereniging eenvoudiger. Om deze doelstellingen te behalen, is CV Sport tennisdetachering een samenwerking aangegaan met Totaal in Tennis B.V. (TiT). Vanaf april j.l. zijn alle activiteiten van TiT samengevoegd met die van CV Sport tennisdetachering.
CV Sport is hier enorm trots op, aangezien TiT de afgelopen jaren een geweldige naam heeft opgebouwd en over de allerhoogste expertise beschikt als het gaat om tennisdetachering.

Waarom CV Sport tennisdetachering voor de vereniging?

 -CV Sport neemt de zorgen over een trainer uit handen. Is een trainer ziek, dan zoeken wij bijv. direct vervanging.
 -Slecht nieuws gesprekken zal CV Sport overnemen.
 -Geen zorgen meer over, indien gewenst, facturering en indeling van de lessen.
 -De vereniging krijgt een gemotiveerde trainer, die onderdeel uitmaakt van een dynamische organisatie.
 -De CV Sport trainers worden regelmatig bijgeschoold en gestimuleerd en krijgen begeleiding.
 -En de belangrijkste toevoeging is 'betrokkenheid'. Door het aangaan van een langdurige samenwerking tussen de vereniging en CV Sport kunnen we dit bewerkstelligen. Met als ideaal plaatje een toptrainer die voor lange tijd aan de club verbonden blijft.

Waarom CV Sport tennisdetachering voor de tennistrainer?

 -Je wordt een onderdeel van een team met het voordeel van samenwerken.
 -Je deelt je kennis met spelers en trainers met veel praktijkervaring.
 -Je wordt actief begeleid in de praktijk.
 -Je krijgt alle mogelijkheden om het uiterste uit je trainerscarrière te halen (clubtrainer, tennisschool, traveling coach)
 -Vervolgens zal iedere CV Sport trainer zijn gehele loopbaan ondersteund worden door een loopbaanbegeleider. Gezamenlijk kan een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld worden om, als je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière, je te begeleiden bij het vinden van een andere baan.

Bent u als tennisleraar - of vereniging geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen de tennisdetachering van CV Sport? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Contact:

CV Sport tennisdetachering
Eltingh Haarhuis Tennis & Events
Norelholtweg 8
8161 NA Epe

Tel : 0578-614975
E-mail:  info@cvsport.nl.


CV Sport tennisdetachering
CV Sport tennisdetachering
District:
Plaats:
Bureau:


Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket