Bionic Gloves

Bionic Tennis Gloves PTR Heren
Bionic Tennis Gloves PTR Heren
Artikelnummer fabrikant: PTRMLM
Opmerking: n.v.t.
Maat: M - linkerhand
Bionic Tennis Gloves PTR Heren

De Bionic Tennis Gloves PTR Heren is een Limited Edition tennishandschoen voor alle seizoenen. In het verleden zijn er vele soorten handschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of

Lees meer

Bionic Tennis Gloves PTR Heren

De Bionic Tennis Gloves PTR Heren is een Limited Edition tennishandschoen voor alle seizoenen.

In het verleden zijn er vele soorten handschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of nauwelijks door tennisspelers gebruikt. Ondanks dat handschoenen officieel zijn toegestaan door de ITF (International Tennis Federation) zie je dus weinig of geen spelers die handschoenen gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden.

Maar dat is nu anders: “Wij hebben de tennishandschoen opnieuw uitgevonden.” Bionic Gloves zijn ontwikkeld in samenwerking met een orthopedisch chirurg. Het materiaal bestaat uit Cabretta leder aan de binnenzijde van de hand en een Coolon™ vochtregulerende stof aan de buitenzijde van de hand. Dit maakt dat de handschoen aanvoelt als een tweede huid. Op diverse anatomisch verantwoorde plaatsen zijn extra kussentjes aangebracht waardoor de hand een nog beter contact heeft met de grip van het tennisracket. En op plaatsen waar extra flexibiliteit wordt vereist zoals op de knokkels en vingergewrichten is een nog flexibeler materiaal toegepast. Hierdoor verhogen de Bionic Tennis Gloves de performance van de Tennisspeler op de baan.

Bionic Tennis Gloves zijn het gehele jaar door te gebruiken.

Maathulp:(zie foto)

Heren
Medium:
20,3-21,0cm
Large:     21,0-22,2cm
XL:           22,2-23,5cm
XXL:         23,5-24,1cm

Dames
Small:       15,9-17,8cm
Medium:   17,8-19,5cm
Large:       19,5-20,3cm
XL:              20,3-21,0cm

Jeugd
Small:
        16,5-17,8cm
Medium:    17,8-18,7cm
Large:        18,7-19,4cm
XL:              19,4-19,7cm

Bestel dit product

Maat:
Aantal:
Basket 12% korting
+ 20.0% extra korting
van 19.95
voor €14.00
Deze bestelling is leverbaar binnen: 1 dag(en)
Offerte aanvraag

Heeft u interesse in een grote afname of heeft u een ander soort vraag? Vul dan hieronder alles in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Naam: *
E-mailadres: *
Vraag:
Code: * captcha
  Type hier de code over

Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket