Bionic Tennis Gloves tennishandschoenen


De Bionic Tennis Gloves zijn tennishandschoenen voor ieder seizoen. In het verleden zijn er vele soorten tennishandschoenen ontwikkeld voor tennis maar vanwege het feit dat deze onvoldoende functioneerden werden en worden ze niet of nauwelijks door tennisspelers gebruikt. Ondanks dat tennishandschoenen officieel zijn toegestaan door de ITF (International Tennis Federation) zie je dus weinig of geen spelers die handschoenen gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden. Maar dat is nu anders: “Wij hebben de tennishandschoen opnieuw uitgevonden.” Bionic Tennis Gloves zijn ontwikkeld in samenwerking met een orthopedisch chirurg.
Het materiaal bestaat uit Cabretta leder aan de binnenzijde van de hand en een Coolon™ vochtregulerende stof aan de buitenzijde van de hand. Dit maakt dat deze tennishandschoen aanvoelt als een tweede huid. Op diverse anatomisch verantwoorde plaatsen zijn extra kussentjes aangebracht waardoor de hand een nog beter contact heeft met de grip van het tennisracket. En op plaatsen waar extra flexibiliteit wordt vereist zoals op de knokkels en vingergewrichten is een nog flexibeler materiaal toegepast. Hierdoor verhogen de Bionic Tennis Gloves de performance van de Tennisspeler op de baan. Bionic Tennis Gloves tennishandschoenen zijn het gehele jaar door te gebruiken.
Er zijn verschillende tennishandschoenen: Bionic Tennis Gloves heren, Bionic Tennisgloves dames en Bionic Tennisgloves jeugd

van € 22,50 voor € 20,95
van € 32,50 voor € 27,50
van € 22,50 voor € 20,95
van € 19,95 voor € 14,00
van € 19,95 voor € 14,00
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket