ABN AMRO World Tennis Tournament

in samenwerking met Tecnifibre


Vanaf de komende editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam in februari 2011 wordt Tecnifibre de officiële leverancier van de ballen en snaren. Tecnifibre zal in ieder geval de komende vier jaar partner zijn van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het is een van de grootste indoor toernooien voor mannen ter wereld en het behoort hiermee tot de 25 belangrijkste toernooien ter wereld.

Tecnifibre werd benaderd door de organisatie van het toernooi vanwege de constante kwaliteit van de ballen en de jarenlange ervaring als bespanner van andere grote toernooien, zoals Roland Garros, Marseille en BNP Paribas Masters. Ook toernooidirecteur Richard Krajicek is zeer te spreken over de voorgenomen samenwerking: “In ons voortdurende streven om binnen het ABN AMRO World Tennis Tournament een zo’n hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren ben ik blij de samenwerking met Tecnifibre te mogen aankondigen. De kwalitatief hoogwaardige producten van Tecnifibre passen hier uitstekend in.”

Tecnfibre is zeer verheugd om de officiële bespanner en ballenleverancier te worden voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het is een toernooi van wereldklasse. Niet alleen qua omvang, maar ook wat de kwaliteit betreft van alles eromheen. Het toernooi werd in 2008 niet voor niets uitgeroepen tot European ATP Tournament of the Year. Dit is de meest prestigieuze prijs die aan een ATP Toernooi toebedeeld kan worden door een jury van ATP professionals. ATP Supervisor Thomas Karlberg:”Van het transport tot en met het publieksentertainment is alles hier georganiseerd zoals ‘t zou moeten zijn. Er is geen vergelijkbaar toernooi in de wereld.” Deze kwaliteit gaat perfect samen met de hoge kwaliteit die Tecnfibre nastreeft. Het doel van de samenwerking is ook om de spelers van het toernooi te laten spelen met de topkwaliteit bal van Tecnifibre, de X-one.

Een professioneel team van bespanners zal de rackets van de spelers tijdens het toernooi bespannen in een voor het publiek toegankelijke ruimte. Ga dus gerust een kijkje nemen. Ook de Tecnifibre stand in het Tennis Plaza is een bezoekje waard. Je vindt er de nieuwste snufjes op tennisgebied en diverse aantrekkelijke acties. In 2011 vindt de 38e editie van het toernooi plaats van 7 t/m 13 februari in Ahoy Rotterdam.

Tecnifibre

Tecnifibre is een totaalleverancier op het gebied van tennis. In 1979 werd door Thierry Maissant Major Sports opgericht. In het begin lag de nadruk op het produceren van een tennisracket voor kinderen. Niet lang daarna is Thierry gaan samenwerken met een snaren specialist genaamd Cousin Freres en Tecnifibre is geboren. Naast tennisrackets en tennissnaren brengt Tecnifibre ook tennisballen, tenniskleding, accessoires en bespanmachines op de markt. 
Sinds 1988 verzorgt Tecnifibre de officiële bespanservice op Roland Garros en worden vele top tennissers gesponsord met de tennissnaar van Tecnifibre. Een bekend voorbeeld is Fernando Verdasco die inmiddels is doorgedrongen tot de top 10 van de wereld. Ook hij speelt met de tennissnaren van Tecnifibre.
Sinds 2001 is Tecnifibre toegevoegd aan het portfolio van, een Nederlands bedrijf,
Inside Brands. Dankzij Inside Brands is Tecnifibre ook in Nederland op verschillende
toernooien en evenementen te vinden met o.a. tennissnaren, tennistassen en tennisrackets. Tecnifibre is hard op weg om zich vestigen in de top van de tennis wereld.

Tecnifibre tennisracket

Tecnifbre heeft een nieuwe lijn tennisrackets voorzien van een opvallende kleur. Waar andere merken gaan voor felle kleuren heeft Tecnifibre het wat anders aangepakt. Juist doordat de kleurstelling wat anders is valt het tennisracket van Tecnifibre op. Mooie donkere kleuren doen vermoeden dat het hier gaat om een zeer speciale nieuwe lijn tennisrackets. Dit is ook zeker het geval. De naam T-Fight en T-Flash zegt al genoeg. De nieuwste ontwikkelingen zijn ook op dit tennisracket toegepast. Meerdere topspelers hebben hun steentje bijgedragen tijdens de ontwikkeling. Wat dacht u van Fernando Verdasco? Op de wereldranglijst terug te vinden in de top 10. Hij heeft gekozen voor de Tecnifibre 320 VO2 Max. De speeleigenschappen van dit Tecnifibre tennisracket bevallen hem uitstekend.

Tecnifibre tennistas

Naast de nieuwe lijn tennisrackets heeft Tecnifibre een in het oog springende lijn tennistassen op de markt gebracht. De tennistas van Tecnifbre is een plaatje. Deze design tennistas heeft een mooie rode kleur gecombineerd met zwart.  Door deze combinatie knalt de rode kleur eruit. Bent u opzoek naar een tennistas die functioneel is, er prachtig uitziet en waar nog niet iedereen mee op zijn rug loop? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij de Tecnifibre tennistas afdeling. Mocht u een Tecnifibre tennistas missen op Tennisloods.nl dan horen wij dat uiteraard graag.

Tecnifibre producten

Tecnifibre tennisracket
Tecnifibre tennistas
Tecnifibre tennisballen
Tecnifibre sale
Tecnifibre tennissnaren
Tecnifibre tennisgrips
Tecnifibre tenniskleding

Mocht u een voorkeur hebben voor een ander merk kijk dan bij ons tennisracket totaal overzicht.

Fernando Verdasco
ABN Amro World Tennistournament
ABN Amro World Tennistournament logo
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket