ProKennex


Sinds 1978 ontwikkelt ProKennex technisch innovatieve producten met volledige toewijding gericht op de tennis sport. Het eerste mid-size graphite tennisracket ter wereld werd in 1980 ontwikkeld door ProKennex. Dit was het tennisracket met de naamProKennex Black Ace. Niet lang daarna kwam het Nederlandse bedrijf Inside Brands in beeld. Het begin van de samenwerking tussen ProKennex en Inside Brands stamt uit 1985. Sindsdien is er een actieve samenwerking dat inmiddels al zijn vruchten heeft afgeworpen.
Het Hoofdkantoor van ProKennex staat nog steeds in Taiwan. Wetenschap, design, creativiteit en innovatie staan daar centraal. Al jaren lang is ProKennex hierdoor onderscheidend in de markt. Onder andere door de Kinetic Technologie toe te passen in tennisrackets.

ProKennex tennisracket

Het tennisracket van ProKennex is uniek in de tenniswereld. De Kinetic Technologie is toegepast in het tennisracket van ProKennex. Daardoor heeft een Prokennex tennisracket unieke speeleigenschappen. De tennisrackets met deze technologie zijn makkelijk hanteerbaar aan het net en daarnaast heb je ook optimale controle vanaf de baseline. Het tennisracket voelt licht aan maar daar waar nodig is zal de technologie er voor zorgen dat je toch de beschikking hebt over de nodige massa  om controle te behouden over de tennisbal. Behalve de speeleigenschappen die menig tennisspeler zal waarderen is ook de prijs in verhouding. Neemt u eens een kijkje bij de ProKennex tennisrackets.

ProKennex tennistas

Naast een serie mooie tennisrackets hoort natuurlijk een mooie tennistas. ProKennex heeft een hele frisse lijn tennistassen. Uiteraard is de ProKennex tennistas verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en afmetingen. Van een ruime backpack tot een ProKennex Triple Thermo bag tennistas uit de Tour serie. Met alle wensen die een tennisser heeft met betrekking tot een tennistas heeft ProKennex rekening proberen te houden. Kijk bij ProKennex tennistas collectie en oordeel zelf.

ProKennex producten

ProKennex tennisracket
ProKennex tennistas

Andreas Seppi
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket