Ogone gaat over in Ingenico Payment Services


Ogone, easycash, easycash Loyalty Solutions, Tunz.com en Axis zijn samengegaan in Ingenico Payment Services, de toonaangevende wereldwijde aanbieder van digitale betaaldiensten.

Het nieuwe merk Ingenico Payment Services combineert alle historische expertises van de Ingenico Group: Ogone (online payment service provider); Tunz.com, (betaalinstelling); easycash en easycash Loyalty Solutions (het Duitse betaalinstituut en dienstverlener in loyaliteitsprogramma’s); en Axis (Ingenico's Franse point of sales betaalsysteem).

Door samen te gaan, geven ze een innovatief en naadloos antwoord op de complexiteit van betalingen. Met meer dan 150 internationale en lokale betaalmethoden, kunnen ze helpen met het beheren, verzamelen en beveiligen van betalingen. 


Betaal veilig met Ogone e-commerce


Ogone e-commerce is een betaaloplossing die ontworpen werd voor de elektronische handel. Zodra de klant heeft aangegeven dat hij tot betaling wil overgaan, leidt de e-commerce-website van de ondernemer hem verder naar de website van Ogone. Ogone e-Commerce verzamelt alle nodige informatie en verwerkt de betaalvraag.
Na verificatie van de betaling brengt Ogone de e-commerce-website van de ondernemer op de hoogte, en leidt de klant verder naar die site. Dit procédé kan transparant zijn voor de klant. De ondernemer kan vervolgens verbinding maken met de website van Ogone om zijn betalingen te beheren.

Betalingen kunnen op twee manieren worden gedaan, snel en makkelijk via iDEAL of vooruit overschrijvingen via de bank.


Bedrijfsprofiel Ogone


Ogone is een van de grootste Europese leveranciers van betaaldiensten met internationaal bereik. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 35.000 klanten die Ogone gebruiken om hun online betalingen te beheren en beveiligen. Ogone is gevestigd in België (Hoofdkantoor) en bezit vestigingen in India door zijn overname van EBS in 2011. Het heeft ook regionale kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Ogone is via beveiligde interfaces verbonden met meer dan 200 verschillende banken en financiële instellingen en kan op die manier meer dan 80 internationale, lokale en alternatieve betalingsmethodes aanbieden in Europa, Azie, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Ogono's portfolio van betaalmethoden helpt online organisaties om de checkout conversie te vergroten en internationaal te groeien. Daarnaast biedt Ogone bedrijven uitgebreide transactiefunctionaliteiten, backoffice-mogelijkheden en geavanceerde fraudedetectiemethoden. Ogone zet zich in om continu nieuwe betaaloplossingen aan te bieden om de toekomstbestendigheid van de business van zijn klanten te garanderen.

Toonaangevende bedrijven hebben gekozen voor Ogone waaronder Bol.com, DHL International, Martinair, Vliegwinkel, Viking Direct, Hilton, T for Telecom, Hema, Hunkemoller, Conrad, Centerparcs, Anwb, Coolblue, Theater Carré en Thalys International.

Ogone is een zelfstandige onderneming met Summit Partners als hoofdaandeelhouder en partner van het managementteam.

Meer info? Kijk op: www.ogone.com
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket