Tennisloods.nl bedrijfsinformatie


Bij Tennisloods.nl bedrijfsinformatie vind u alle nodige info over de tennis shop van Nederland. Tennisloods.nl is een groeiend bedrijf gespecialiseerd in alles wat met tennis te maken heeft. Het team bestaat uit enthousiaste goed opgeleide medewerkers die ieder op hun eigen gebied beschikken over jaren lange ervaring. Elke dag zijn wij bezig om de tennisshop up to date te houden en ons assortiment op het gebied van o.a. tennisracket, tennistas, tennisbal en tennissnaren verder uit te breiden. Wij gaan voor kwaliteit en toonaangevende producten en onze up to date aanpak stellen ons in staat dat tegen scherpe prijzen te realiseren. Door middel van een open communicatie en een persoonlijke aanpak proberen wij u te voorzien van alle gewenste informatie.


Postadres:


Tennisloods
Ir. P. Calandstraat 11
3841KA Harderwijk

Website: www.tennisloods.nl
E-mail: info@tennisloods.nl

KvK-nummer: 08199377
BTW-nummer: NL176549699B01

ING Bank: NL44INGB0004471898(IBAN) t.n.v. Tennisloods.
BIC: INGBNL2A.


Speciale mogelijkheden voor de tennistrainer

Voor zowel een tennisspeler, tennisleraar, tennisvereniging als ook een tennisschool of detacheringsbureau kunnen wij veel betekenen. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij zijn bereikbaar via e-mail om alle vragen die u heeft te beantwoorden zodat u verzekerd bent van een goede aankoop.


Nieuw op Tennisloods.nl

De afgelopen maanden heeft er een flinke uitbreiding plaats gevonden binnen www.tennisloods.nl. Onderstaande items zorgen ervoor dat Tennisloods.nl de meest complete tennisshop is van Nederland. Niet alleen als het gaat om het aanschaffen van tennisartikelen.

- Tennis algemeen
- ATP Ranking
- Detacheringbureau's
- Spelers biografie
- Tennisleraren
- Tennisleraar vacature
- Tennisscholen
- Tennistoernooien
- Tennisverenigingen
- Tennisvideo en tennisvideo's
- WTA Ranking
- Klantenreacties

Links op www.tennisloods.nl.
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket