Nike


Nike is jaren geleden mede opgericht door Bill Bowerman. Hij zag eindeloze mogelijkheden in de wereld van sport. In 1972 werd Nike geboren en de koers bepaald voor de afgelopen decennia tot en met nu.
Het doel van Nike is om het innovatieve denkwerk van Bill door te trekken in huidige ontwerpen en projecten.  Het ontwikkelen van producten om sporters van ieder nivo  het maximale uit hun prestaties te laten halen. Daarnaast is Nike een bedrijf dat graag nieuwe zakelijke mogelijkheden uitwerkt dat ten goede komt aan de aandeelhouders.

De start van Nike begon pas echt nadat Bill Bowerman en Phil Knight de handen in één sloegen. Samen met de werknemers die zij inhuurde begonnen ze met het ontwerpen en verkopen van schoenen om vervolgens uit te breiden met kleding en andere materialen.

Het hoofdkantoor van Nike ligt vlakbij Beaverton in Oregon USA. Inmiddels is Nike uitgegroeid tot een bedrijf dat zich profileert in 160 landen over de hele wereld. Als je kijkt naar de leveranciers, dealers, vervoerders etc. dan schat Nike het aantal werk hebbende door Nike productie, verkoop, vervoer etc.  op circa 1 miljoen mensen.  Dit is inclusief de 30.000 mensen die Nike momenteel in dienst heeft.

Nike tenniskleding

Al jaren is Nike één van de grootste merken op het gebied van tenniskleding. Het materiaal is van topkwaliteit en de tenniskleding voldoet aan ieders wens. Van basic kleuren met een standaard ontwerp tot spacy outfits die niet zouden misstaan in een ruimte schip.

Roger Federer en Rafael Nadal zijn iconen in de tennissport en dragen alleen maar tenniskleding van Nike. Niet alleen omdat ze een mooi contract hebben gekregen maar bovenal omdat de tenniskleding van Nike deze mannen enorm aanspreekt. Ook in andere sporten dragen veel toppers de kleding van Nike. Wat dacht u bijvoorbeeld van Tiger Woords? Met behulp van Nike won hij de afgelopen jaren alles wat er te winnen viel op de golfbaan.

Een mooi design, prima uitstraling en een comfortabel gevoel tijdens het sporten. Dit is wat tennissers graag dragen en waarom de tenniskleding van Nike zo populair is. Om een brede doelgroep te bereiken is niet alleen gedacht aan het design maar ook aan de prijsstelling. Verschillende prijsklasses zorgen ervoor dat Nike tenniskleding voor iedereen betaalbaar is.

Nike producten

Nike tenniskleding

Nike tenniskleding
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket