M Double You


Wilt u kwaliteit voedingssupplementen dan kiest u voor M Double You voedingssupplementen. Het merk van krachtsport Nederland. Elk sporter die met enige regelmaat in de sportschool te vinden is kent M Double You. De resultaten die behaald zijn met behulp van o.a. de eiwitten, koolhydraten, creatine, vitamine en mineralen van M Double You zijn niet in het kort samen te vatten. Wat dacht u van namen als Jarno Hams, Melvin Manhoef en natuurlijk Thiemo de Bakker?

Jarno Hams is al meer dan 5 maal sterkste man van Nederland mede dankzij M Double You. Zijn voeding wordt extra aangevuld met M Double You Protein 85 voor het slapen gaan en M Double You Whey 2 Go in de ochtend na een zware training. Daarnaast is hij ook een grote fan van LPG, Multi Max, Amino X Plode, Liquid Burner en natuurlijk ook Liquid Magnesium om spierkramp tijdens wedstrijden te voorkomen. Hij is super blij met de sponsoring vanuit M Double You.
Melvin Manoef is zeer bekend in de vechtsport wereld. Zware partijen op K-1 nivo vragen om voedingssupplementen die zorgen voor het lichaam. Hij voegt M Double You Ultra Pure Whey en Glutamine Powder toe aan zijn dagelijkde voeding. Ook is hij fan van M Double You Liquid Magnesium en Liquid Burner.

M Double You en Thiemo de Bakker

Sinds een aantal jaren is M Double You ook sponsor van de nummer 1 van Nederland Thiemo de Bakker. Inmiddels staat Thiemo top 50 van de wereld met behulp van zijn Head tennisrackets. In 2006 heeft hij al de titel op Wimbledon gewonnen voor de junioren. Thiemo en M Double You zijn super blij met de samenwerking en het heeft inmiddels al mooie resultaten opgeleverd. Thiemo de Bakker is een fanatiek gebruiker van M Double You Total Recovery Drink met Peptopro en in zijn tennistas is altijd wel een reep Sports Protein Bite te vinden. Behalve dat neemt hij ook regelmatig M Double you Eiwit 85, Whey 2 Go en Liquid Magnesium. Van Thiemo de Bakker zullen wij nog veel gaan horen komende jaren. Mede te danken aan de voedingssupplementen van M Double You.

Langste tenniswedstrijd ooit

Dat je bij tenniswedstrijden regelmatig fysiek tot het uiterste moet gaan zien wij bij Grand Slams. De mannen dienen tijdens deze evenementen 3 sets in hun voordeel te hebben afgesloten voordat ze een wedstrijd officieel hebben gewonnen. Voeding is daarbij uiterst belangrijk en voedingssupplementen onmisbaar.
Wat dacht u van de langste tenniswedstrijd die ooit gespeeld is. John Isner en Nicolas Mahut stonden ruim 11 uur op de tennisbaan van Wimbledon in 2010. Bij 70-68 in het voordeel voor John Isner viel het doek voor de ongelooflijk fitte Nicolas Mahut. Dat deze jongens fysiek zo'n ongelooflijke wedstrijd aan konden kwam niet alleen door wilskracht. Door het gebruik maken van een goed trainingsprogramma, voedingsschema en daarbij als aanvulling de nodige voedingssupplementen waren ze in staat om deze marathon partij fysiek te overleven.

Niet alleen tijdens de wedstrijden kan je met het gebruik van voedingssupplementen snel de energie voorraad in het lichaam aanvullen maar ook voor en na de wedstrijd. Merken zoals M Double You hebben voor alle momenten de juiste supplementen ontwikkeld. Zo zijn er M Double You shakes en M Double You energie dranken die op alle tijdstippen zinvol zijn om te drinken. Of bijvoorbeeld snel opneembare M Double You repen boordevol energie. Kijk bij M Double You voedingssupplementen voor meer informatie per specifiek product.

M Double You producten

M Double You voedingssupplement

M Double You afvallen
M Double You aminozuren
M Double You creatine
M Double You eiwitten
M Double You gewichtstoename
M Double You lifestyle
M Double You shake beker
M Double You sportdrank
M Double You sportreep
M Double You vitamine&mineralen

M Double You
M Double You Pepto Pro
M Double You voedingssupplementen
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket