Laagste prijs


Door groot in te kopen kunnen wij de prijzen aantrekkelijk laag houden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onderstaande producten? Mocht u elders een lagere prijs zien staan vernemen wij het graag.


Wilson Us Open tennisballen. Niet alleen zeer voordelig als u een hele doos Wilson Us open tennisballen of meer koopt maar ook zeker per blik van 3 ballen. Deze tennisbal is een topper en wordt veel gebruikt in de Nederlandse competitie en allerlei toernooien. Ook op de Grand Slam in Amerika spelen de topspelers zoals Roger Federer, Rafael Nadal en Novak Djokovic met deze tennisbal. De speeleigenschappen van de Wilson Us Open tennisbal zijn super en je hebt er voor langere tijd veel plezier van.

Babolat tennisrackets. De tennisrackets van Babolat zijn voor extreem lage prijzen te verkrijgen op Tennisloods.nl. Dit ook weer door groot in te kopen tegen gunstige prijzen. Als klant profiteer je daar optimaal van en wij zijn u graag van dienst. Kijk bijvoorbeeld naar de Babolat Aero Pro Drive GT, Babolat Pure Drive GT en de Babolat Pure Drive Z Lite. Allemaal toppers tegen een super lage prijs.  Naast de tennisrackets en de tennistassen heeft Babolat ook een mooie tennisbal de gasgevulde Babolat Team. Een sterk opkomende tennisbal onder de tennisliefhebbers. Prijs kwaliteit is prima. De Babolat Team tennisbal is verkrijgbaar per doos van 72 tennisballen.

M Double You. Voedingssupplementen ter aanvulling van uw dagelijkse voeding is zeker een aanrader als u vaak sport. M Double You is een topmerk die door vele wereld toppers gebruikt wordt om het lichaam goed te verzorgen voor, tijdens of na het sporten. De prijzen zijn ook nu weer super scherp. Wat dacht u van een pot M Double You Eiwit 85 of M Double You Total Recovery Drink?  Bestel snel en ervaar zelf de voordelen van deze producten.

Op Tennisloods.nl staan inmiddels zoveel producten van topmerken zoals Wilson, Dunlop, Head, Tecnifibre en Yonex dat wij hierboven maar enkele producten hebben genoemd. Mist u op Tennisloods.nl een product of heeft u ergens anders een product voor een lagere prijs gezien? Laat het ons weten en wij zullen onze prijs direct aanpassen.

Links op www.tennisloods.nl.

 

 
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket