Horloge


Een horloge die past bij uw outfit? Op de tennisbaan hebt u sportieve kleding aan en daar hoort natuurlijk een sportief horloge bij. Op Tennisloods.nl hebben we daarom de categorie horloge toegevoegd. Er zijn veel verschillende horloges op de markt maar welk horloge is geschikt voor de tennissport? Het gewicht, horlogeband en het materiaal zijn belangrijke kenmerken. Een te zwaar horloge zal ongemakkelijk aanvoelen tijdens het sporten. Zeker als u het horloge draagt om uw slagarm. Een horlogeband die niet soepel en niet ademend is kan voor irritatie zorgen. Is de achterkant van de klok niet roestvrij? Op de lange termijn zult u dit zeker merken.

De horloges die wij aanbieden zijn bijna altijd op voorraad. Zodra de voorraad van een type horloge beperkt wordt zullen wij een order plaatsen bij onze leverancier. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van het horloge dat wij aanbieden geven wij garantie. Het aantal garantie maanden kunt u vinden bij de specificaties van het betreffende horloge. Mocht u vragen hebben over een horloge dan kunt u altijd even contact opnemen. 

Betaalbaar en stijlvol horloge met een strak design

Wij spreken graag een brede doelgroep aan en hebben gekozen voor een stijlvol horloge met een strak design, leverbaar in verschillende kleuren. De prijs is scherp met behoud van kwaliteit. Prettig voor als je niet weet welke kleur je wilt bestellen, dan bestel je ze gewoon allebei! De horloges zitten comfortabel en kunnen tegen een stootje. Wel zo prettig tijdens het tennissen. De horlogeband is zeer belangrijk. Tijdens het tennissen ga je meestal transpireren en dan moet het horloge wel lekker zitten. Een siliconenband zorgt voor veel draagcomfort.

Horloge met een Quartz uurwerk

Het eerste model horloge is van het merk Watch 2 Impress. De siliconenband zorgt voor veel draagcomfort tijdens het sporten. Wij hebben ervoor gekozen om een voor iedereen betaalbaar horloge op te nemen in ons assortiment. Uiteraard verliezen wij de kwaliteit nooit uit het oog! De prijs van de Watch 2 Impress is scherp maar er is niet bezuinigd op onderdelen. Het horloge is voorzien van een chinees Quartz uurwerk dat wordt aangedreven door een batterij. Het grote voordeel van een Quartz horloge is dat de tijd altijd nauwkeurig wordt aangegeven, de betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijk.

van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
van € 19,95 voor € 10,46
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket