Head


Een derde van de top 100 ATP spelers speelt met een Head tennisracket. Dit is niet voor niks. Head is al vele jaren bezig om zich boven in de tennisracket markt een unieke plaats te verwerven. Door een nieuwe technologie toe te voegen worden de unieke eigenschappen van een Head tennisracket nog verder doorgevoerd.  Zover dat de eigenschappen van een Head tennisracket worden verrijkt met een geheel nieuwe dimensie. Voor een combinatie van power en gevoel bent u bij Head aan het juiste adres.

Head tennisracket

De nieuwste technologie van Head toegepast in een tennisracket is de YouTek technologie. Doormiddel van de Youtek technologie van Head haalt u het maximale uit uw tennisspel. Het tennisracket past zich aan uw speelstijl aan. Of u nu een aanvallende speelstijl heeft of rustig vanaf de baseline wacht op een fout van de ander het tennisracket en zorgt voor optimaal speel plezier.
De bekendste Nederlandse top tennisser is Thiemo de Bakker. Ook hij speelt al jaren met een tennisracket van Head en kan het iedereen aanraden.

Head tennistas

De Head tennistas lijn van 2010 is extreem. Opvallende kleuren en van back pack tot monsterbags. Vooral voor de jeugd spelers is de Head extreem back pack tennistas erg handig. Er is ruimte genoeg om naast een tennisracket wat extra spullen in op te bergen. Mocht deze tennistas nog niet groot genoeg zijn dan heeft Head ook nog genoeg andere modellen in haar collectie opgenomen.
De huidige top 5 speler Novak Djokovic heeft een eigen tennistassen lijn. Duidelijk herkenbaar aan de kleuren zwart en wit. Neem een kijkje tussen de Head tennistassen. Heeft u een tennistas op het oog maar staat deze niet op Tennisloods.nl? Laat het ons dan even weten.

Head producten

Head tennisrackets
Head tennistassen
Head sale

Novak Djokovic
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket