Babolat


Babolat is opgestart als Frans familie bedrijf in 1875. Hedendaags is Babolat nog steeds een familie bedrijf, gevestigd in de franse plaats Lyon. Babolat is in de tenniswereld extreem populair. Met name door spelers zoals Rafael Nadal, spelende met een Aero Pro Drive Cortex, heeft het merk de afgelopen jaren sterke posities ingenomen binnen de top van de tennisracket industrie. Wereldwijd vinden wij Babolat momenteel terug op de derde plaats. Grotendeels te danken aan Aero Pro Drive Cortex.
Buiten tennisrackets heeft Babolat een groot assortiment. Elke lijn tennisrackets is namelijk voorzien van een tennistas. Ook op tennisballen gebied wilt Babolat zich gaan bewijzen tegenover de huidige top. De komende jaren zal Babolat blijven uitbreiden.

Babolat tennisracket

2010, tijd voor een nieuwe lijn Babolat tennisrackets genaamd Pure Storm en Pure Drive. Niet
alleen valt het design van deze tennisrackets goed in de smaak, bij Babolat liefhebbers, ook nieuwe technologie voldoet aan ieders verwachting. Naast nieuwkomers zoals de Pure Storm plus Pure Drive is er de Aero Pro Drive GT. Dit nieuwe model in de tennisracket lijn van Babolat is al een aantal maanden in het bezit van o.a. Rafael Nadal en Jo-Wilfried Tsonga. Deze top tennissers zijn zo over dit Babolat tennisracket te spreken dat ook dit model momenteel niet aan te slepen is. Er is zoveel vraag naar dat de levertijd van dit tennisracket soms iets langer duurt dan gewenst. Een aanrader voor iedere tennisliefhebber.

Babolat tennistas

Naast de tennisrackets heeft Babolat een hele mooie lijn tennistassen. De tennistas van Babolat voldoet aan alle eisen die je van een tennistas mag verwachten en is een opvallende verschijning in de tenniswereld. Voor ieder tennisracket heeft Babolat speciaal een tennistas ontworpen. De meest verkochte Babolat tennistas is de Team Line racketholder. Deze tennistas van Babolat is er in verschillende afmetingen en zeer geliefd onder de toernooi spelers. Heeft u elders een tennistas van Babolat gezien maar niet op Tennisloods.nl? Laat het ons even weten via klantenservice@tennisloods.nl.

Babolat producten

Babolat tennisracket
Babolat tennistas
Babolat tennisballen
Babolat tennissnaren

Neemt u ook eens een kijkje bij het tennisrackets totaal overzicht.

Rafael Nadal
Items: 0 Totaalprijs: € 0.00 Basket